Produsele revoluționare pe care Lidl începe să le dea. Și românii vor avea acces la ele

Iancu Andreea 12.10.2021, 16:32
Produsele revoluționare pe care Lidl începe să le dea. Și românii vor avea acces la ele

Retailerul Lidl a anunțat produse revoluționare pe care românii le pot regăsi în oferta magazinelor din toată țara. Acestea sunt utile în multe dintre casele românilor și se află la un preț excepțional, începând de joi. Oferta Lidl cuprinde și alte tipuri de produse, care se regăsesc la reduceri și care se pot dovedi folositoare pentru multe familii. Află ce ar trebui să urmărești pe rafturile magazinelor germane.

Care sunt produsele revoluționare pe care Lidl le propune la ofertă

Lidl a pregătit un nou catalog cu oferte pentru această săptămână, printre produsele ce urmează să se regăsească pe rafturile magazinelor regăsindu-se și unele revoluționare, pe care mulți români le vor găsi utile. Ne-am obișnuit ca retailerul german să vină cu noi promoții și produse inedite, care pot fi folositoare pentru clienți. Dincolo de oferta alimentelor care sunt prezentate în catalogul Lidl de săptămâna aceasta, rafturile magazinelor vor dispune și de articole de vestimentație pentru toamnă, dar și de produse pentru casă și familie.

În magazine vor ajunge începând de joi, 14 octombrie, două dispozitive pliabile extrem de utile. Un cărucior pliabil Parkside, care poate fi utilizat pentru a transporta marfă sau obiecte, se va regăsi în oferta Lidl la prețul de 55 de lei. Acesta beneficiază de o suprafață de transport de 23 x 25 cm, în timp ce greutatea maximă suportată este de 50 de kg. De asemenea, gospodinele vor aprecia cu siguranță coșul de rufe pliabil, marca Aquapur, ce va avea un preț de 40 de lei. Acesta are dimensiunile de 50 x 37,5 x 26,5 cm și o capacitate de 17 litri. Partea utilă și funcțională a coșului pliabil este aceea că spre deosebire de alte astfel de articole, el poate fi pliat atunci când nu este folosit, ocupând mai puțin spațiu.

Produsele revolutionare pe care Lidl incepe sa le dea. Si romanii vor avea acces la ele
Căruciorul pliabil și coșul de rufe pliabil, disponibile în oferta Lidl

Oferte noi în catalogul Lidl de săptămâna aceasta

Pe lângă cele două produse pliabile, utile în multe case, Lidl propune și alte articole ce pot capta atenția cumpărătorilor. Clienții magazinelor germane pot cumpăra o periuță de dinți electrică, marca Nevadent, disponibilă pentru copii. Acest dispozitiv beneficiază de 4.500 rotații pe minut și dispune de un cronometru care indică trecerea celor două minute de periere. Prețul periuței electrice pentru copii este de 40 de lei și include două capete. Periuța funcționează cu baterii AA și are o garanție de 3 ani.

Pentru că sezonul rece s-a instalat deja, Lidl a adus în magazine un termostat electronic pentru calorifer, marca SilverCrest, la prețul de 40 de lei. De asemenea, un alt produs util, este un panou LED, cu telecomandă, marca Livarno Home, care costă 149 de lei. Panoul dispune de o setare pentru funcția de lampă de veghe și funcția de temporizator (30 de minute).