Produsele la care Lidl face reduceri masive în weekend, încep de la mai puțin de 1 leu. Sunt valabile până pe 14 noiembrie

Badea Violeta 12.11.2021, 15:09
Produsele la care Lidl face reduceri masive în weekend, încep de la mai puțin de 1 leu. Sunt valabile până pe 14 noiembrie

Vești bune pentru clienții Lidl. Celebrul retailer anunță reduceri uriașe în acest weekend. Prețurile anumitor produse vor porni de la mai puțin de 1 leu, iar campania va ține până duminică, 14 noiembrie. Iată ce produse au prețuri mai mult decât avantajoase.

Lidl anunță reduceri uriașe

Lidl le-a pregătit zeci de promoții clienților săi. Retailerul anunță reduceri de pâna la 40% la o gamă variată de produse. Românii vor putea profita de aceste prețuri până pe data de 14 noiembrie. Pe rafturile magazinelor Lidl din toată țara veți găsi reduceri consistente la produse lactate, la cele din carne, legume și fructe, dulciuri, și chiar la băuturile alcoolice.

Așadar, Lidl a scos la vânzare cotletul de porc haiducesc la un preț de doar 1,99 lei pentru 100 de grame. De asemenea, Rump Steak de vită US Black Angus costă doar 23,99 de lei pentru 300 grame, iar carnea tocată din piept de pui este 1,79 lei la suta de grame.

Reduceri masive la Lidl
Reduceri masive la Lidl

Ce prețuri au semipreparatele oferite de LIdl

Pe lângă produse din carne, Lidl scoate la vânzare și produse de tip semipreparate. Toate au prețuri extrem de avantajoase. Spre exemplu, musacaua cu carne de pui sau de vită și porc are preț redus cu 23%, de la 14,99 lei la 11,49 lei pentru un kilogram.

De asemenea, pizza cu blat pufos este cu 27% mai ieftină până la sfârșitul săptămânii, de la 10,99 lei la 7,99 lei pentru o cantitate de 410 grame. Lidl anunță reduceri și la produsele lactate.

Astfel, iaurtul gras cu fructe este mai ieftin cu 31%, așa că prețul s-a modificat de la 2,19 lei la 1,49 lei pentru o cantitate de 150 de grame. În plus, iaurtul bio, cu cereale, costă 3,79 lei și este în stoc limitat. În schimb, sana o veți putea achiziționa la numai 3,59 de lei pentru sticla de un litru, reducerea fiind de 20%.

Dulciurile costă mai puțin de 1 leu

Amatorii de dulciuri au toate motivele de a da o fugă la cel mai apropiat Lidl. Retailerul oferă reduceri între 20 și 30% la această categorie de produse. Așadar, melcul cu stafide poate fi cumpărat cu doar 0,99 lei, iar ciocolata albă costă 1,89 lei.

De asemenea, biscuiții sandwich integrali s-au redus de la 5,49 lei la 4,29 lei. Mai mult, paharul de budincă cu frișcă costă doar 4,79 lei.

Weekend-ul  vine cu reduceri de 40%

Lidl anunță reduceri de 40% pentru acest weekend. Mai exact, pulpele de pui afumate vor fi reduse de la 9,99 lei la 5,99 lei. Vorbim de o cantitate de 600 de grame. De asemenea, cafeaua solubilă va costa doar 7,79 lei, iar pastrama de oaie va fi doar 10,99 lei.

Pentru mai multe detalii puteți accesa cataloagele Lidl.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...