Produsele de la LIDL care vor face furori de Ziua Îndrăgostiților. Bărbații vor sta sigur la coadă, sunt cele mai mici prețuri

Badea Violeta 01.02.2023, 14:09
Produsele de la LIDL care vor face furori de Ziua Îndrăgostiților. Bărbații vor sta sigur la coadă, sunt cele mai mici prețuri

Deși suntem la început de februarie, românii se gândesc deja la Ziua Îndrăgostiților sau Valentine’s Day, aşa cum este cunoscută această sărbătoare a iubirii în toată lumea. Aceasta se celebrează pe data de 14 februarie, dar Lidl deja a pregătit o sumedenie de surprize îndrăgostiților. Cu siguranță, bărbații vor veni în număr mare să aleagă un cadou special pentru partenera lor!

Lidl, oferte incredibile de Ziua Îndrăgostiților

Lidl a anunțat, de curând, ofertele pentru Ziua Îndrăgostilor. Începând cu data de 9 februarie, celebrul retail scoate la vânzare numeroase produse pentru această ocazie.

Astfel, bărbații sunt așteptați să cumpere un cadou potrivit pentru persoana iubită și vor avea de unde alege. Hypermarketul scoate la vânzare delicioasa prăjitură Choux à la crème la un preț de doar 24,99 de lei pentru 400 de grame.

În promoțiile incluse în această perioadă, amatorii de cadouri dulci vor mai putea găsi pe rafturi și praline cu mousse de ciocolată de la Milka, la un preț de doar 16, 99 de lei. Tot în aceeași categorie, românii vor putea găsi și o prăjitură în formă de inimă, ce costă doar 10,99 lei.

Totodată, oferta Lidl mai cuprinde și bomboane gumate în formă de inimioară. Prețul unei cutii este de 13,99 lei. În aceeași campanie, bărbații îndrăgostiți vor putea cumpăra de la retailer-ul german și două sortimente de vin spumant (căpșuni și piersici). Prețul unei sticle este de 16,99 lei.

Citește și Detaliul la care să fii atent când cumperi de la Lidl, Kaufland sau Carrefour. Ce apare pe eticheta produselor, toți clienții trebuie să afle!

Ziua Indragostitilor sarbatorita la Lidl
Ziua Indragostitilor este sarbatorita la Lidl

Cât costă un parfum de la Lidl? Oferta este imbatabilă

De precizat este că oferta de Ziua Îndrăgostiților a magazinelor LIDL mai cuprinde și parfumuri. O sticlă de 100 de ml costă doar 29,99 lei, iar aromele sunt încântătoare.

Tot de la Lidl, domnii pot achiziționa flori pentru partenerele lor de viață. Un buchet de șapte fire de lalele costă doar 10,99 lei, în timp ce un buchet de 15 fire de trandafir costă doar 14,49 de lei.

De asemenea, tot la hypermarketurile Lidl, se găsesc și aranjamente în coșuri decorative. Unul singur costă doar 28,99 de lei. Așadar, începând cu data de 9 februarie, toți bărbații sunt așteptați la Lidl pentu a alege un produs special din ofertă. Cu siguranță, doamnele vor fi extrem de încântate!

Citește și Lidl dă o nouă lovitură pe piața electrocasnicelor. Dispozitivul smart care se vinde la un preț de neratat!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...