Procurorii au luat decizia în cazul lui Mario Iorgulescu! ”Din cauza geloziei…”

Diana Radu 17.02.2020, 17:49
Procurorii au luat decizia în cazul lui Mario Iorgulescu! ”Din cauza geloziei…”

Procurorii care judecă cazul lui Mario Iorgulescu au luat prima măsură împotriva acestuia. Fiul președintelui LPF a fost propus pentru arestare preventivă, după ce în septembrie 2019 a provocat un accident rutier grav, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața. În ziua accidentului Mario a fost depistat de către oamenii legii cu o alcoolemie de aproximativ 2 g/litru.

Mario Iorgulescu, propus pentru arestare preventivă. Ce spun procurorii?

Procurorii de la Parchetul Capitalei au făcut cerere către judecătorii de la Tribunalul București, prin care solicită emiterea unui mandat de arestare preventivă, în lipsă, pentru 30 de zile, pe numele lui Mario Iorgulescu. Tânărul este acuzat de omor și de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, dar și a altor substanțe. Mario Iorgulescu se află în prezent într-o clinică din Italia.

mario iogulescu, arestare preventiva, procurori
Mario Iorgulescu, propus pentru arestare preventivă. Ce spun procurorii?

Potrivit datelor din anchetă, în seara zilei de 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l și se afla sub influența cocainei când s-a urcat la volanul unui Aston Martin, mașina care este dotată cu un motor ce dezvolta 700 de cai putere. Tânărul a intrat pe contransens într-un autoturism care mergea cu o viteză redusă. În urma impactului șoferul autovehicului a murit pe loc.

”Pe fondul unei crize de gelozie și într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l și fiind sub influența cocainei, intenționând să se deplaseze din sat Gulia, com. Tărtășești, spre un club din Parcul Herăstrău, mun. București, inculpatul Iorgulescu Gino-Mario a condus autoturismul (…) cu o viteză ce depășea cu mult viteza legală de 50 km/h în localitate, pătrunzând pe culoarea roșie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecția dintre Șos. Chitilei și str. Teodor Neagoe, accelerând până la 162 de km/h (…)”, scriu procurorii, potrivit Mediafax.

De asemenea, potrivit unor surse Impact.ro, Mario Iorgulescu ar avea relații la Biroul de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Capitalei. Cel care-l protejează pe Mario este nimeni altul decât verișorul său, Petre Gino Iorgulesc, care este chiar comisarul șef al secției.

”Mario Iorgulescu ar fi fost ajutat și protejat în permanență de verișorul lui, Petre Gino Iorgulescu, comisar șef la Poliția Capitalei, Biroul Investigații Criminale. Domul comisar nu este nici el ferit de probleme legale. În 2007 a fost prins în flagrant când lua mită bani și tigări, în urma unui șantaj. Cu toate astea, cariera lui a fost într-o continua creștere”, potrivit informațiilor obținute de Impact.ro.
Urmăriți Impact.ro și pe