Problemele din familia Gabrielei Cristea. Vedeta TV a făcut totul public: ”Am dormit în trei paturi diferite”

Badea Violeta 07.12.2021, 14:36

Gabriela Cristea își dorește să le ofere fetițelor ei tot ce este mai bun. Prezentatoarea TV este o mămică responsabilă și iubitoarea. Cu toatea astea, aceasta recunoaște că întâmpină și anumite greutăți. Vedeta a împărtășit totul cu fanii din mediul online.

Prin ce trece Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Vedeta este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare tv din România, iar pe plan personal îi merge la fel de bine. Bruneta este căsătorită cu Tavi Clonda și împreună au două fiice superbe, pe Iris și Victoria.

Cu toate astea, vedeta recunoaște că meseria de mamă este extrem de solicitantă. Aceasta le-a povestit internauților un episod din viața ei. Gabriela Cristea a spus că nu a reușit să se odihnească din cauza fetițelor. Iris și Victoria au trezit-o destul de des pe mama lor, iar aceasta a fost nevoită să doarmă în trei paturi diferite.

„Neața! Cum e ziua voastră? A mea e nașpa… m-am trezit azi noapte de două ori pentru fete și am dormit în trei paturi diferite. Când a sunat telefonul la 07:30 am înjurat de toți sființii și m-am ridicat din pat târâș, mi-am tras pe mine primele haine găsite și m-am apucat să îmbrac fetele.

Iris a fost ok, dar Victoria a fost mârâită cât pentru toate zilele în care e minunată și a plâns de când am intrat la ea în cameră și până a intrat în ușa grădiniței. Apropos, a trimis educatoarea acum niște poze cu clasa și ea râde cu gura până la urechi… să se știeeeee!

Când am ieșit să deschid poarta am descoperit vremea mirobolantă cu ceață și umezeală de faci asm și dacă nu ai… și dacă nu ai… și dacă mai vreți continui. Am treabă ca la balamuc, dar m-am întors acasă, mi-am pus din nou pijamaua și m-am băgat în pat. Mai fac treabă și mai târziu!”, a scris Gabriela Cristea pe o rețea de socializare.

Gabriela Cristea, Tavi Clonda si cele doua fetite
Gabriela Cristea, Tavi Clonda si cele doua fetite

„Încercăm să găsim timp și pentru noi”

Atât Gabriela Cristea, cât și soțul ei sunt extrem de implicați în creșterea celor două micuțe. Cei doi încearcă să le ofere o educație bună, multă iubire și confort. Tocmai din acest motiv, aceștia nu au mai avut cum să plece într-o vacanță singuri.

„Când copiii sunt la mijloc, încercăm să găsim timp și pentu noi, chiar dacă nu am mai fost singuri în vreo vacanță de nu știu când. Tot sperăm, să mai crească fetițele. Poate de la vară ne va fi mai ușor.”, a declarat Tavi Clonda.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...