Probleme pentru hotelul de lux al lui Gigi Becali. Motivul pentru care afacerea administrată de fiica sa este în pericol

Ana Anitoiu 08.08.2022, 07:57
Probleme pentru hotelul de lux al lui Gigi Becali. Motivul pentru care afacerea administrată de fiica sa este în pericol

Au apărut probleme pentru hotelul de lux al lui Gigi Becali aflat pe litoralul românesc, pe care îl administrează fiica sa cea mare, Teodora, împreună cu soțul ei, Mihai Mincu. Un român stabilit în Germania susține că patronul FCSB și familia sa au încălcat o regulă importantă.

Ce planuri are ginerele lui Gigi Becali cu hotelul de lux

Mihai Mincu spunea, recent, ce planuri are cu acest hotel. El anunța că fostul Hotel Inter se va deschide în iunie sub denumirea Becali Hotels și va fi catalogat la 5 stele. Ginerele latifundiarului mai spunea că au fost făcute câteva modificări la exterior, la plajă și la șezlonguri.

„De la anul ne propunem să facem și schimbări la interior. Deocamdată vrem să vedem cum ne descurcăm cu acest hotel, iar pe viitor, dacă ne acomodăm cu o astfel de afacere, vom analiza și varianta extinderii pe acest segment. Nu avem încă o gândire în acest sens.

S-a ivit oportunitatea de a cumpăra acest hotel de la Interagro și vrem să îl facem funcțional. Sunt clienți ai hotelului care vin aici în fiecare an. Hotelul arată foarte bine. Mare lucru nu ai ce să schimbi nici în interior, din punct de vedere al mobilierului.”, a explicat Mihai Mincu, potrivit profit.ro.

Probleme pentru hotelul de lux al lui Gigi Becali
Gigi Becali

Ce problemă a fost semnalată în privința hotelului de lux al lui Gigi Becali

Însă, această afacere ar fi fost făcută cu încălcarea unei reguli, conform unui român stabilit în Germania, Ovidiu Christian Altmann. Bărbatul susține că omul de afaceri nu poate folosi brandul „Becali” fără acordul său, deoarece el a înregistrat marca „Becali” în Germania, în anul 2006, conform cancan.ro.

„Am văzut că dânsul și-a inaugurat un hotel în Venus, care poartă numele Becali Hotel. Ceva s-a întâmplat, pentru că nu are acest drept. Nu știu cum a reușit, deoarece eu dețin această marcă din 2006, este înregistrată în Germania, pe când România nu era în UE.

De la aderarea României la UE, în anul 2007, eu am dreptul și peste România cu acest brand”, a spus Ovidiu Christian Altmann.

Gigi Becali a reacționat la această declarație: „Bine, eu spun așa: la noi este, undeva, o comună, acolo, se numește Bălăceanca. Atât am de spus”. Latifundiarul a făcut referire la un sat din comuna Cernica, din județul Ilfov, unde se află un spital de boli psihice.

Patronul FCSB, în vârstă de 64 de ani, a plătit 6,8 milioane de euro pentru a cumpăra acest hotel de la Ioan Niculae, finanțatorul celor de la Astra Giurgiu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...