Probleme în cuplul Andra – Cătălin Măruţă? Prezentatorul: „Mi-a zis că vrea să vorbim”

Ana Anitoiu 24.09.2021, 12:11

Au apărut probleme în cuplul Andra – Cătălin Măruță? Prezentatorul de la Pro TV a dezvăluit ce îi vine să facă atunci când soția lui îi spune că vrea să vorbească cu el.

Andra, despre ce o deranjează la Cătălin Măruță

În urmă cu ceva timp, la podcastul lui Cătălin Măruță pe care l-a găzduit ea în locul lui, având-o invitată pe Delia, Andra a dat cărțile pe față și a dezvăluit ce o deranjează la soțul ei.

”Mi se pare că nu mai reușesc să ajung la el din cauza telefonului. Înțeleg că e meseria lui, dar petrece foarte mult timp pe telefon. Nu sunt o persoană geloasă, care să reproșeze chestii, n-am fost niciodată, dar dacă stă în casă și e pe telefon…

Da, stau și eu pe telefon, dar în momentul pe care pot să-l petrec cu el acasă, cu copiii, să ne bucurăm, să ne jucăm – dacă eu nu pot să creez amintiri plecând (în vacanțe, pentru că nu le permite programul, n.r.), măcar să le creăm acasă. Cumva îl vreau pentru mine.”, a spus Andra.

Probleme în cuplul Andra - Catalin Maruta? Prezentatorul:
Catalin Maruta si Andra

Motivul pentru care Andra o invidiază pe Delia în plan personal

De asemenea, Andra a punctat în acel podcast ceea ce Delia reușește să facă în viața personală, iar ea nu. Cântăreața și jurata de la ”Vocea României” i-a spus invitatei că are un soț mai liber decât al ei, astfel că pot călători adesea.

”Și eu aș fi făcut la fel. Dar faptul că el trebuie să fie prezent 5 zile din 7 la emisiune mi-a dat viața peste cap. Nu vreau sa spun ceva de rău despre emisiunea lui Cătălin, Doamne Ferește! Dar pe mine m-a încurcat treaba asta, mi-a dat un pic cu virgulă”, a mai spus Andra, numindu-și soțul ”workaholic”.

Ce face Cătălin Măruță atunci când Andra vrea să vorbească cu el

Recent, Andra a publicat un scurt clip în care Cătălin Măruță se confesează cu ironie. Prezentatorul dezvăluie în glumă ce face atunci când soția lui vrea să vorbească cu el. În imaginile video, el taie iarba cu o foarfecă mică.

”Mi-a zis că vrea să vorbim. I-am zis că imediat după ce termin de tăiat iarba. Mă așteaptă?”, spune Cătălin Măruță în clipul pe care Andra l-a publicat pe Instagram.

Gluma lor a fost apreciată de numeroase persoane, printre care s-au numărat și vedete precum Bella Santiago, dar și Diana Dumitrescu, care a comentat: ”Forfecuța de unghii era și mai bună!!! Am leșinat!”, alături de emoji ce indică râsul cu lacrimi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...