Probleme imense pentru Adelina Pestrițu. A pierdut zeci de mii de euro și fanii au început să fugă de ea. Care e motivul

Madlen Moraru 01.07.2020, 21:01

Adelina Pestrițu are probleme foarte mari, de ordin financiar. Vedeta a pierdut zeci de mii de euro și a fost afectată și în alte moduri. Detaliile au ieșit la iveală recent și se anunță un sezon nu tocmai generos pentru fosta prezentatoare. Totuși, chiar dacă face eforturi să se redreseze cu banii,

Probleme imense pentru Adelina Pestrițu. A pierdut zeci de mii de euro și fanii au început să fugă de ea

În toiul pandemiei cu noul virus, frumoasa brunetă a avut parte de mari pierderi. Sumele de bani pe care le-a pierdut Adelina Pestrițu au fost însemnate, de zeci de mii de euro. Totodată, din pricina unui scandal în care s-a văzut implicată fără să vrea, vedetei au început să îi scadă și fanii de pe rețelele sociale. Motivul e unul uluitor și sursele impact.ro au prezentat toate detaliile.

Adelina Pestrițu nu s-a sfiit să recunoască faptul că principala ei sursă de venit o reprezintă rețelele sociale. Mai exact, brandurile atent selectate cărora frumoasa brunetă le face reclamă.

De curând, însă, firma de cosmetice „Plush Bio” a fost implicată într-un scandal. A fost un brand popular pe care și Adelina Pestrițu, și nu numai, la nivelul vedetelor noastre, l-a reprezentat o perioadă bună. Prin diverse postări pe Instagram, aceasta se afișa când testa respectivele produse, dar acum s-a trezit că fug și fanele de ea. Suma pe care fosta asistentă TV de la Kanal D o câștigă pe lună depășește scorul de 15.000 euro. Scandalul de imagine i-a adus pierderi foarte mari și în momentul actual ea se străduiește să se redreseze.

Probleme imense pentru Adelina Pestrițu. A pierdut zeci de mii de euro și fanii au început să fugă de ea. Care e motivul
Adelina Pestrițu a întregistrat pierderi imense din pricina unui brand de produse de înfrumusețare pe care l-a reprezentat

“Nu vă imaginați că este ușor. Mă trezesc dimineața devreme și mă culc noaptea târziu. 90% din timp sunt cu telefonul în mână. Da, se poate trăi foarte bine din asta.. Este principala mea sursă de venit. Din social media îți poți cumpăra case, mașini, poți face investiții și îi poți ajuta și pe cei din jurul tău. Trebuie doar să știi să gestionezi această putere”, susținea Adelina Pestrițu într-un interviu acordat recent, despre jobul ei.

Care e motivul

Pentru că are probleme financiare, Adelina Pestrițu a ajuns să își scoată la vânzare și una dintre rochiile pe care le-a purtat la nuntă. Clientele Adelinei Pestrițu au ajuns să depună și plângeri la Poliție după ce s-au trezit pur și simplu desfigurate din cauza produselor pe care bruneta le recomanda cu mare încredere. Calitatea îndoielincă a cosmeticelor care promiteau îmbunătățiri vizibile ale tenului, ba chiar ștergerea ridurilor cu buretele, au dus la declanșarea scandalului de proporții.

Adelina s-a dezis total de acest brand și și-a retras majoritatea postărilor din mediul online când prezenta acele produse. Mai mult, ea a pierdut 100.000 de urmăritori, pe rețelele sociale, într-un timp foarte scurt. Oamenii s-au dezbonat de la conturile ei și nu au mai dorit să îi urmărească activitatea vedetei. Acest fenomen a dus la pierderi financiare însemnate.

“Cred că niciun aspect care se referă la sănătatea oamenilor nu poate fi ignorat”, a declarat Adelina Pestrițu, când a aflat de problemele clientelor.

Urmăriți Impact.ro și pe