Problema pe care o are Adda după ce a slăbit. Fanii au felicitat-o, dar femeia o ține pe a ei: ”Sunt isterică”

Stan Filon 15.05.2021, 16:02

Adda este un nume foarte cunoscut în showbizz-ul din România. Cântăreața are o mulțime de fani, care o iubesc așa cum este pentru vocea și pentru felul ei de a fi. Ei bine, vedeta a crezut că nu este suficient și s-a decis să facă o schimbare în viața ei, așa că s-a pus pe slăbit!

S-a aflat problema pe care o are Adda după ce a slăbit

Ei bine, Adda s-a apucat de regim în umă cu mai bine de șase luni, iar acum a ajuns la greutatea pe care o consideră ea că este ideală pentru fizicul ei. Artista a dezvăluit și cum a slăbit și din ce spune se pare că nu s-a înfometat mai deloc. Acum, Adda se bucură de noua ei silueta și chiar arată foarte bine. Nu se mai satură să se pozeze și împărtășește cu fanii săi instantaneele realizate. A pozat cu abdomenul la vedere, iar fanii s-au înghesuit să o felicite pentru felul în care arată.

Cântăreața apare îmbrăcată într-o bustieră albă și poartă o pereche de pantaloni sport, care îi lasă la vedere abdomenul bine lucrat. ”Aloha”, le-a spus fanilor ei din mediul online. Atât le-a trebuit acestora, că au și sărit cu comentarii! Au răsplătit-o cu aprecieri, dar și complimente. ”Arăți super! Vreau și eu rețeta de slăbit! (…) Subțirică la mijloc. (…) Arăți minunat!”.

S-a aflat problema pe care o are Adda dupa ce a slabit
S-a aflat problema pe care o are Adda dupa ce a slabit

A slăbit cu alimentație sănătoasă

Artista a reușit să dea jos în șase luni nu mai puțin de 9 kilograme! ”-9 kilograme în 6 luni! Doar cu alimentație sănătoasă și potrivită pentru corpul meu”, a scris Adda pe contul său de Instagram.

Acum însă s-a trezit cu o altă belea pe cap! Hainele ei preferate nu îi mai vin și trebuie să investească încă o avere pentru a se îmbrăca la modă, așa cum îi stă bine oricărei vedete. ”Am o problemă existențială! Trebuie să-mi modific toate hainele din garderobă… Imaginați-vă că-mi dau ochii peste cap acum și sunt foarte tristă, aproape isterică din cauza acestui lucru”, a scris Adda pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...