Probă la limita puterilor pentru concurenții America Express. Ce au de cărat echipele pentru a ajunge în etapa din Guatemala. „Am dat jos 6 kilograme”

Badea Violeta 06.02.2023, 14:16

În ediția de duminică, 5 februarie, concurenții au trebuit să treacă de proba dulciurilor. Multora dintre ei bunătățile le-a pus bețe în roate, așa că au ieșit scântei între coechipieri. Într-un final, echipele au reușit să treacă peste misiune, însă greul cel mai mare abia acum începe. Iată ce vor avea de cărat vedetele pentru a ajunge în etapa din Guatemala!

Concurenții America Express vor duce o luptă intensă pentru biletul de Guatemala

Luni, pe data de 6 februarie, concurenții America Express se întrec în noi probe pentru un bilet către o altă destinație din acest sezon. Este vorba despre Guatemala.

Cei care vor reuși să obțină imunitatea vor avea garantată trecerea în această țară din America Centrală. Însă, probele nu vor fi deloc unele ușoare, ba chiar vor fi cât se poate de grele. Asta pentru că vedetele vor avea de cărat blocuri uriașe de gheață, prin arșița Mexicului.

La finalul cursei, însă, cantitatea de gheață rămasă va fi cea care va face diferența. Cursa va deveni cu atât mai complicată cu cât distanța pe care echipele o vor avea de parcurs va fi una considerabilă: peste 300 de kilometri.

Concurenții vor trebui să se cazeze, să facă autostopul, dar și să îndeplinească diverse misiuni în atmosfera toridă a plajelor din Golful Mexicului, totul în timp ce poartă noul bagaj cu greutate, prețioasa gheață.

„Bucata de gheață era, de fapt, un mastodont. O chestie imensă cu care nu știam ce să facem”, a spus Ovidiu Buta.

„Făceam un iglu din ce era acolo”, a adăugat Bie.

„Doamne ferește! 300 de kilometri și să nu ți se topească gheața?! Azi e cardio intens!”, a comentat Cătălin Bordea.

„Cum transportăm noi blocul ăsta pe o asemenea distanță? Și să îl mai păstrăm și peste noapte!”, a spus Andreea Bălan.

„Am fost epuizat total. Cred că am dat jos 6 kilograme în această misiune”, a spus Cătălin Scărlătescu.

„Mie mi s-au părut groaznice aceste probe”, a adăugat și iubita lui, Doina Teodoru.

Citește și Echipa care părăsește competiția după ce cufărul a dezvăluit un vultur roșu. „Drumul vostru în America Express se încheie aici”!

Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat prima amuletă din ultima etapă din Mexic

Duminică, 5 februarie, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, și Cătălin Bordea și Nelu Corte au fost primele trei echipe care au ajuns la Irina Fodor

Ulterior, acestea s-au luptat pentru amuletă și Joker. Membri celor trei echipe au ajuns printre ruinele unei foste fabrici de prelucrare a trestiei de zahăr, unde au trebuit să țină în echilibru o bomboană uriașă pe un traseu de agilitate. Cei care s-au descurcat cel mai bine au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cei doi au reușit să obțină amuleta de 1000 de euro.

„Când a văzut Bălanca că am terminat, steluțe ninja treceau pe lângă noi, mâțe înflăcărate treceu pe lângă noi. Pe mine m-a trasnit aici la ureche, am o cicatrice”, a spus Bordea.

Ulterior, comediantul și colegul său au extras un Joker care le oferă avantajul să se cazaze la hotel.

Citește și Pe cine vede Larisa Iordache marele câștigător de la America Express. Au legat o prietenie specială în timpul competiției. „Mie îmi plac foarte mult, sunt foarte naturali”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...