Proba care răstoarnă ancheta Caracal. Unde ar fi fost dusă Alexandra Măceșanu. Dezvăluiri cutremurătoare

Redacția IMPACT 28.05.2020, 11:12

În cazul Caracal, o anchetă care a șocat o țară întreagă, apar noi informații. La mai bine de un de la dispariția Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, familiile iau în continuare în calcul mai multe posibilități, care includ și ipoteza ca cele două tinere se se afle în viață și să fi fost racolate de proxeneți.

Schimbare de direcții în Cazul Caracal

O conversație care are în centru o posibilă pistă către aflarea adevărului în cazul Caracal a apărut în spațiu public. Este vorba despre o discuție pe care o prietenă bună de-a Alexandrei Măceșanu, a purtat-o cu un tânăr, la doar câteva zile de la dispariția adolescentei.

Iată conversația din Cazul Caracal care ar putea schimba tot:

„-Bună, știi ceva de Alexandra?

-Nu știu nimic de ea, din păcate.

-Au dus-o în altă țară.

-De unde știi tu?

-Deci…sunt un băiat. Alexandra s-a urcat într-o mașină și în acea mașină era un om pe care îl știu eu. Și el duce fete la prostituție.

-Ești sigur despre ce vorbesti? Dă-mi mai multe detalii despre acel om.

-Știi unde este Alexandra în acest moment? Dacă știi, spune-mi, te rog, să putem face ceva.

-În seara asta o duce în altă țară.

-Și până acum unde a ținut-o?

-Aici chiar nu știu. Tu îți dai seama că dacă zici cuiva, mai ales la poliție, am belit-o? Dacă zici, măcar nu zi de mine.

-Nu, îți dai seama că nu o să te bag pe tine. Doar tu ne poți ajuta, gândește-te puțin.

-Știu asta, m-am gândit la asta dar dacă o iau pe Alexandra de acolo, eu dispar (…) Doar îți zic să te păzești și tu. El a pus ochii pe multe fete de acolo si cică mă pune pe mine să vorbesc cu voi și după să ne vedem și vine să vă ia.”

La rândul său, Alexandru Cumpănașu vrea ca Dincă să fie din nou audiat de DIICOT pentru ca incertitudinile cu privire la dispariția celor două fete să nu mai existe. Fostul prezidențiabil mizează deja de mult timp pe scenariu în care anumiți proxeneți și clanuri interlope au intervenit.

„DINCĂ POATE FI AUDIAT ȘI ACUM DE DIICOT PT A CLARIFICA CE A FĂCUT CU FETELE‼️Pentru a afla dacă minte sau nu și pentru a nu prelungi starea de incertitudine pt familii și românii care ne sunt alaturi‼️
Astfel, în luna NOIEMBRIE am depus PERSONAL o NOUĂ plângere penală față de familia Dinca, inclusiv Gheorghe Dinca și clanurile interlope din Olt pentru TRAFIC DE PERSOANE‼️”, a scris Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, pe Facebook. 

Urmăriți Impact.ro și pe