Pro TV vrea să dea lovitura cu doi oameni veniți din radio. Ce emisiune vor prezenta

Nicu Stan 04.08.2021, 08:05
Pro TV vrea să dea lovitura cu doi oameni veniți din radio. Ce emisiune vor prezenta

Pro TV vrea să dea lovitura cu doi oameni veniți din radio. Ce emisiune vor prezenta aceștia și mai ales cine sunt cei doi, vedeți în articolul de mai jos. Astfel, Pro TV aduce o nouă emisiune în luna august.

PRO TV lansează o nouă emisiune. Cine o va prezenta și în ce zi

Pro TV vrea să dea lovitura cu doi oameni veniți din radio. S-a aflat și ce ce emisiune vor prezenta cei doi.

Pro TV aduce o nouă emisiune în luna august, iar Sebastian Coţofană şi Mădălina Petre (Veve), matinalii Pro FM, vor fi cei doi prezentatori, informează protv.ro.

Cotofana si Veve vor avea emisiune la PRO TV
Cotofana si Veve vor avea emisiune la PRO TV

Cum se numește noua emisiune

Emisiunea se va numi ”ProvoCARE PE CARE” şi va debuta începâmd cu data de 8 august. De asemnea, se va difuza în fiecare duminică, de la ora 13:00. În total, emisiunea, va număra patru ediţii.

”În fiecare dintre cele 4 ediții, prezentatorii își formează câte o echipă din doi concurenți pentru a se întrece în probele antrenante, iar fiecare joc are câte un punctaj. Provocarea extremă a fiecărei emisiuni o reprezintă săritura cu coarda elastică, de la 60 metri înălțime”, mai anunță PRO TV.

Ce invitați permanenți va avea ProvoCARE PE CARE

Astfel, VeVe şi Coţofană îi vor avea ca invitaţi permanenţi pe DJ-ul Alex Parker, Valentin Luca, care este premiat de trei ori ca cel mai bun bartender din lume, precum și Daniel Nicolaină, Piratul Problemă şi totodată reporterul emisiunii.

În plus, filmările au loc pe plaja Neversea din Constanţa, iar emisiunea va fi realizată împreună cu fondatorii festivalurilor UNTOLD şi Neversea.

Care este provocarea extremă a fiecărei emisiuni

”Prezentatorii îşi formează câte o echipă din doi concurenţi pentru a se întrece în probele antrenante, iar fiecare joc are câte un punctaj. Provocarea extremă a fiecărei emisiuni o reprezintă săritura cu coarda elastică, de la 60 metri înălţime”, scriu cei de la Pro TV.

Ce invitați va avea ProvoCARE PE CARE

Elena Chiriac
Cristian Mitrea
Theo Rose
Jorge
Claudia Pavel
Otilia Bilionera
Augustin Viziru
Ştefan Stan
Andrei Ciobanu
Ana Moga
Vali Bărbulescu
Andreea Antonescu
Crina Abrudan
Ruby
Anisia Gafton
Cătălin Cazacu

Joaca s-a transformat în productii și formate cu complexitate

“Personal am fost pasionat tot timpul de canalele media tradiționale și de conținutul care poate fi generat pentru televiziune. Fie că e vorba de știri, fie că e vorba de un format de entertainment care să îi binedispună pe oameni. Mă bucur că în echipa noastră am găsit și alți colegi pasionați de televiziune, pe lângă pasiunea pentru festivaluri. Alături de ei am strâns și câțiva oameni cu experiență în regie și content de televiziune și facem lu-cruri frumoase.

Dacă în 2020 totul a început mai mult ca o necesitate, din cauză că nu puteam organiza festivalul, dupa care de Revelion am simțit că e un moment bun să fim alături de publicul  care stătea prin case și pe la cabane, în 2021 ne-am propus să transformăm joaca din pasiune în productii și formate cu complexitate”, declară Edy Chereji – Director Comunicare UNTOLD&NEVERSEA.

Urmăriți Impact.ro și pe