Pro TV renunță la una dintre cele mai cunoscute prezentatoare ale postului. Șefii o dau afară după 18 ani

Iancu Andreea 28.07.2021, 11:33
Pro TV renunță la una dintre cele mai cunoscute prezentatoare ale postului. Șefii o dau afară după 18 ani

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din cadrul Pro TV nu va mai apărea pe micile ecrane, după ce șefii postului au anunțat că renunță la emisiunea în care aceasta era gazdă. Surpriza este cu atât mai mare cu cât prezența în fața camerelor a vedetei era una longevivă, de mai bine de 18 ani. Totuși, prezentatoarea a dezvăluit și care este motivul pentru care postul din Pache Protopopescu a întrerupt colaborarea cu ea.

Pro TV renunță la una dintre cele mai cunoscute prezentatoare ale postului. Care este mesajul șefilor

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la Pro TV și-a încheiat socotelile cu postul care a reprezentat o a doua casă timp de 18 ani. Vedeta de televiziune nu va mai face parte din grila de programe, emisiunea sa, care era difuzată de luni până vineri, în cadrul Știrilor Pro TV de dimineață și duminica, de la ora 10:00, fiind eliminată din planurile postului. Începând din această toamnă, Oana Cuzino și emisiunea sa Ce se întâmplă, doctore? nu vor mai oferi publicului informații din sănătate.

Îi mulțumim Oanei Cuzino că, timp de 18 ani, a fost alături de telespectatori cu fiecare ediție prezentată și cu materialele care au venit în ajutorul celor de acasă. Îi urăm numai bine pe mai departe și mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale, scrie în comunicatul emis de postul TV, la finalul colaborării.

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la Pro TV, scoasă din grilă
Oana Cuzino își continuă proiectul DOC

Care este mesajul Oanei Cuzino, după plecare de la Pro TV. Ce planuri are vedeta

Rubrica prezentată de către Oana Cuzino era extrem de apreciată și urmărită de publicul telespectator. Din păcate, emisiunea nu va mai fi difuzată începând din această toamnă, însă acest fapt nu înseamnă că vedeta nu va mai fi în centrul atenției celor interesați de informații din sfera medicală. Oana Cuzino a explicat faptul că proiectul media va fi înlocuit de cel online, portalul DOC fiind inclus în planurile de viitor ale vedetei. Deși acesta se regăsește în portofoliul Oanei Cuzino de multă vreme, recent a înregistrat cifre importante, iar asta a determinat-o pe vedetă să se concentreze asupra mediului online.

Dragii mei prieteni, după 18 ani de colaborare cu PROTV, am decis împreună să punem punct emisiunii medicale, prin intermediului căreia v-am fost alături, aproape în fiecare zi, din acești mulți și minunați ani! Ca medic, sănătatea și un stil de viață sănătos au reprezentat și reprezintă principala mea preocupare. Proiectul media cu PROTV și-a atins scopul în toți acești ani, însă și-a atins și… limitele. Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesați de sănătate în mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 și care oferă o experiență media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă, bazată pe tehnologia digitală online, a precizat Oana Cuzino în mesajul de adio.