Pro TV, nimicit de Antena 1. Ce producţie a fost atât de vizionată de români. Masked Singer nu are succesul dorit

Ioana Bucur 24.09.2021, 17:42
Pro TV, nimicit de Antena 1. Ce producţie a fost atât de vizionată de români. Masked Singer nu are succesul dorit

„Masked Singer”, show-ul care se dorea a fi hit-ul toamnei, nu are succesul dorit de producătorii de la Pro TV. Postul a fost nimicit de Antena 1. Care este producția care a câștigat atenția românilor.

„Masked Singer”, bătut de serialul produs de Antena 1

Reprezentații Antena 1 anunță cu mândrie victoria în fața rivalilor de la Pro TV. „#dacăejoieAdela!” – serialul produs de echipa Ruxandrei Ion a fost urmărit de un număr impresionant de oameni, fiind difuzat în același interval orar cu „Masked Singer România”. „Adela” a reușit să se impună ca lider detașat de audiență la nivelul tuturor categoriilor de public.

Datele Kantar Media arată că, în intervalul 21:30-23:00, serialul „Adela” a condus clasamentul audienţelor, atât la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, cât şi la nivelul publicului urban şi naţional.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, serialul „Adela” s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 6.5 puncte de rating și 22.3% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro TV, cu „Masked Singer România”, cu o medie de 5.2 puncte de rating şi 17.9 cotă de piaţă.

Şi la nivel urban, răsturnările de situație, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din cele mai noi episoade Adela au condus serialul în frunctea clasamentului audienţelor, cu un rating mediu de 6.3 puncte şi 16.6% cota de piaţă, în vreme ce Pro TV înregistra atunci 5.4 puncte de rating şi 14.3% cota de piaţă.

Ierarhia s-a pãstrat şi la nivelul întregii tãri, când Antena 1 a înregistrat un rating mediu de 7.2 puncte şi 18.1% cota de piaţã, în vreme ce Pro TV înregistra atunci 6.4 puncte de rating şi 16.1 cota de piaţã. Aproape 1.5 milioane de telespectatori la nivel naţional, în minutul de aur, 21:51, urmăreau aseară serialul „Adela” de la Antena 1.

Pro TV, nimicit de Antena 1
Adela, serialul produs de Antena 1, lider de audiență

„Masked Singer” are un nou prezentator

Pavel Bartoș a acceptat cu entuziasm și puține emoții provocarea de a prezenta cel de-al doilea sezon al show-ului „Masked Singer Romania”.

„Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine.

S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a spus Pavel Bartoș.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...