Pro TV continuă să ”transfere” prezentatori. Un nume cunoscut a semnat deja și va începe emisiunea în toamnă

Nicu Stan, Camelia Moldoveanu 26.08.2021, 08:34
Pro TV continuă să ”transfere” prezentatori. Un nume cunoscut a semnat deja și va începe emisiunea în toamnă

PRO TV continuă să aducă prezentatori noi pentru emisiunile postului. Astfel, un nume foarte cunoscut se va alătura televiziunii din Pache Protopopescu, într-o emisiune foarte iubită de către români, începând din toamnă. Despre ce prezentatoare TV este vorba, vedeți în articolul de mai jos.

PRO TV anunță un nou prezentator. Este foarte cunoscut și va prezenta o emisiunea de sănătate

O emisiune online de la PRO TV, foarte îndrăgită de români, se extinde și la TV începând din toamnă. Un nou prezentator celebru va gazda emisiuni care va putea fi văzută și la TV.

Astfel, după ce Oana Cuzino a întrerupt colaborarea cu PRO TV, televiziunea va realiza din toamnă o emisiune asemănătoare, a cărei gazdă va fi cunoscutul nutriționist Mihaela Bilic.

Mihaela Bilic va prezenta Doctor de bine la PRO TV
Mihaela Bilic va prezenta Doctor de bine la PRO TV

Mihaela Bilic ajunge la TV cu emisiunea Doctor de bine

Așadar, Mihaela Bilic va prezenta le PRO TV emisiunea ”Doctor de bine”.

”Mihaela Bilic se alătură echipei PRO TV. Din această toamnă, medicul nutriționist va prezenta emisiunea ”Doctor de bine”, care va fi difuzată atât la TV, în cadrul Știrilor PRO TV, cât și online”, anunță PRO TV.

Ce vor găsi telespectatorii la Doctor de bine

Mihaela Bilic vine la ”Doctor de bine” din postura de specialist în nutriție și viață sănătoasă și va aduce cele mai bune sfaturi despre nutriție, alimentație sănătoasă, precum și tratamente inovatoare.

De asemenea, emisiunea Doctor de bine va va putea fi văzută și în mediul online, pe stirileprotv.ro și PROTVPlus.ro.

Doctor de bine a fost difuzată doar în online

Până acum emisiunea a fost difuzată doar pe online. Liliana Curea, Andreea Groza și invitații lor au oferit cele mai avizate sfaturi medicale despre afecțiunile care dau bătăi de cap românilor, simptome, tratamente și conduita corectă pentru fiecare dintre ele.

Cele două realizatoare vor continua să facă parte din echipa emisiunii ”Doctor de bine”.

Când a apărut Doctor de bine

”Proiectul ”Doctor de bine” a fost lansat în martie 2020, pe site-ul stirileprotv.ro și pe PROTV Plus. În septembrie 2020, site-ul www.doctordebine.ro a devenit principala sursă de conținut pe teme de sănătate din portofoliul digital al PRO TV”, mai arată PRO TV.

Ceea ce a determinat echipa să extindă în zona TV acest proiect este succesul înregistrat în mediul online.

Oana Cuzino a rămas fără emisiune după 18 ani

Pe de altă parte, după 18 ani de colaborare, Oana Cuzino s-a despărțit de PRO TV și a transmis un mesaj pe contul ei de Facebook după ce emisiunea pe care o prezenta a fost scoasă din grila de programe.

”Dragii mei prieteni, după 18 ani de colaborare cu PRO TV, am decis împreună să punem punct emisiunii medicale, prin intermediului căreia v-am fost alaturi, aproape în fiecare zi, din acești mulți și minunați ani! Ca medic, sănătatea și un stil de viață sănătos au reprezentat și reprezintă principala mea preocupare. Proiectul media cu PRO TV și-a atins scopul în toți acești ani, însă și-a atins și… limitele.

Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesați de sănătate în mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 și care oferă o experiență media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă, bazată pe tehnologia digitală online”, a scris Oana Cuzino pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe