PRO TV a primit lovitura de grație chiar de 1 decembrie. Șefilor nu le-a venit să creadă când au auzit

Andreea Bisinicu, Anca Manolica 02.12.2020, 17:01
PRO TV a primit lovitura de grație chiar de 1 decembrie. Șefilor nu le-a venit să creadă când au auzit

PRO TV a primit lovitura de grație chiar de 1 decembrie. Șefilor nu le-a venit să creadă când au auzit. Ce a făcut postul de televiziune în ziua în care a împlinit 25 de ani de emisie.

PRO TV a primit lovitura de grație chiar de 1 decembrie

Postul PRO TV a împlinit 25 de ani de emisie pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României. Deși această aniversare ar fi trebuit să fie un prilej de sărbătoare, se pare că șefii televiziunii din Pache Protopopescu nu au fost foarte mulțumiți de cifrele audiențelor de marți. Antena 1 a bătut PRO TV de ziua sa, pentru prima dată în 25 de ani. Premiera istorică a fost înregistrată chiar pe 1 decembrie 2020, când Antena 1 a dominat toate segmentele de public pe parcursul întregii zile. Postul de televiziune al trustului Intact și-a ținut publicul cu sufletul la gură cu programe spectaculoase de Ziua Națională. Peste 850.000 de români s-au uitat la „Neatza cu Răzvan și Dani”, când Romică Țociu a intrat în pielea liderului comunist Nicolae Ceaușescu și a susținut un discurs memorabil în platoul matinalilor. Au urmat invitați de excepție și jocuri amuzante, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.

Distracția a continuat la Acces Direct, unde Mirela Vaida a îmbrăcat straie de sărbătoare și a umplut sufletul românilor de voie bună, veselie, bucurii și urări de bine pentru toți cei cu sufletul patriot. Observatorul le-a prezentat românilor cele mai importante știri ale zilei, iar seara s-a încheiat apoteotic pentru cei de la Antena 1. Emisiunea iUmor s-a transformat în „iRoast istoric” unde reputați actori s-au transformat în personalități legendare ale poporului român. Paula Chirilă, George Tănasă, Andreas Petrescu, Cristi Iacob, Angel Popescu și mulți alții i-au adus pe scenă pe Ion Luca Caragiale, Vlad Tepeș, Elena Ceaușescu, Mihai Eminescu, Traian și Decebal.

Antena 1 a bătut PRO TV-ul de ziua sa, pentru prima dată în 25 de ani

Cei de la PRO TV au mizat foarte mult pe emisiunea „Vocea României – Reuniunea” unde românii și-au revăzut o parte din concurenții și jurații lor favoriți, reuniți pe scena de la cel mai cunoscut show de talente din România. Andra, Irina Rimes, Horia Brenciu, Smiley, Adi Despot, Marius Moga și Tudor Chirilă au făcut spectacol de zile mari, de ziua PRO TV-ului și de ziua tuturor românilor. Potrivit celor de la Pagina de Media, de ziua lui, postul de televiziune PRO TV s-a clasat pe poziția secundă pentru prima dată în ultimii 25 de ani. Postul din Pache Protopopescu a difuzat Știrile Pro TV, Vorbește Lumea, filmul Moromeții 2, documentarul 3mm despre Simona Halep, emisiunea La Măruță și Ce Spun Românii. Aproximativ 786.000 de privitori au urmărit programele propuse de Pro TV pe 1 decembrie, cu aproape 100 de mii mai puțini decât cei care au urmărit postul Antena 1.

În prime-time, în intervalul 19:00-23:00, PRO TV a stat și mai rău pe național, acolo unde a căzut pe locul trei. Pe urban și comercial a revenit pe doi, dar sub Antena 1. Emisiunea Chefi la Cuțite a învins, de asemenea, „Vocea României”. Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, ghidați de frumoasa Gina Pistol au condus topul pe toate segmentele, în timp ce ediția specială „Vocea României – Reuniunea” s-a clasat pe locul trei pe național și urban. Aproximativ 1.690.000 de privitori se uitau la Chefi la Cuțite, în timp ce la Vocea erau 1.107.000 de telespectatori, cu mai bine de 580 de mii mai puțini români.

Urmăriți Impact.ro și pe