PRO TV a făcut anunțul despre Vocea României. Ce se întâmplă cu sezonul 11

Stan Filon 21.02.2023, 15:39
PRO TV a făcut anunțul despre Vocea României. Ce se întâmplă cu sezonul 11

PRO TV a făcut anunțul despre sezonul cu numărul 11 al celebrei emisiuni Vocea României! Una dintre cele mai urmărite emisiuni din România caută următorul talent. Dacă crezi că poți întoarce cel puțin unul dintre cele patru scaune ale juriului cu vocea ta, vezi în rândurile de mai jos ce trebuie să faci.

PRO TV a făcut anunțul despre Vocea României

Așadar, Pro TV a venit cu un anunț foarte important pentru românii care vor să participe la sezonul 11 al celebrei emisiuni Vocea României. Dacă te recomandă vocea și talentul tău, atunci trebuie să te înscrii la Vocea României, pe site-ul vocearomaniei.protv.ro. Pentru a te manifesta artistic trebue să înscrii la preselecțiile care vor avea loc după cum urmează:

  • Iași – 12 martie, Hotel Unirea;
  • Cluj – 19 martie, Hotel Golden Tulip Ana Dome;
  • Timișoara – 26 martie, Hotel Ibis Timișoara City Center;
  • București – 1, 2 aprilie, World Trade Center București;
PRO TV a facut anuntul despre Vocea Romaniei
PRO TV a facut anuntul despre Vocea Romaniei

Se caută cea mai bună voce în sezonul 11 Vocea României

Rămâne de văzut ce ne va rezerva sezonul 11 al emisiunii Vocea României. Cu siguranță, scena emisiunii se va umple cu talent, ca de fiecare dată, însă rămâne de văzut cine va fi câștigător și în echipa cărui antrenor va ajunge acesta sau aceasta.

După cum se știe, sezonul precedent a fost câștigat de Iulian Nunucă, tânărul care a reușit să impresioneze o țară întreagă cu vocea lui și să câștige admirația și voturile celor de acasă.

„Ce se trăiește la Vocea României nu se poate descrie în cuvinte, ca să trăiți cu adevărat o experiență frumoasă, trebuie să mergeți la Vocea României. Dacă vreți cu adevărat să vă faceți auziți, nu mai stați pe gânduri și înscrieți-vă. Pentru mine, această victorie, înseamnă un vis împlinit la care speram de mic copil”, spunea Iulian Nunucă, câștigătorul sezonului 10 Vocea României.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...