Pro TV a dat marea lovitură a săptămânii. Au spulberat concurența, toată lumea s-a uitat

Ana Anitoiu 05.09.2021, 09:04
Pro TV a dat marea lovitură a săptămânii. Au spulberat concurența, toată lumea s-a uitat

Pro TV a dat marea lovitură a săptămânii, sâmbătă seară. Televiziunea a spulberat concurența și s-a poziționat ca lider în clasamentul audiențelor.

Pro TV, lider de audiență sâmbătă seară

Meciul pe care naționala antrenată de Mirel Rădoi l-a câștigat împotriva Islandei, scor 2-0, în preliminariile pentru Campionatul Mondial, a fost preferat de cei mai mulți telespectatori din România.

La nivelul întregii țări, peste 1,5 milioane de telespectatori au urmărit partida. Pe intervalul meciului, între orele 21:45 și 23:35, Antena 1 a difuzat serialul ”Adela”, iar Kanal D a avut serialul turcesc ”Doctorul minune”.

Mai exact, meciul naționalei României cu cea a Islandei a fost urmărit la Pro TV de 1.586.000 de oameni. În același timp, Antena 1 a avut 1.084.000 de privitori și s-a situat pe locul al doilea în clasament. Podiumul a fost completat de Kanal D, cu 937.000 de urmăritori.

Pro TV a dat marea lovitura a saptamanii. Au spulberat concurenta, toata lumea s-a uitat
Dennis Man, unul dintre marcatorii din meciul nationalei cu Islanda. Nicusor Stanciu a inscris celalalt gol.

Cu ce audiențe s-a impus Pro TV la nivel urban și comercial

De asemenea, Pro TV a fost lider de audiență la nivel urban. La orașe, victoria naționalei României împotriva Islandei a fost urmărită de 849.000 de români.

Antena 1 s-a poziționat pe locul al doilea în top, cu doar aproximativ 516.000 de telespectatori interesați de serialul ”Adela”, pe intervalul partidei de fotbal. Kanal D a fost pe locul trei, cu 481.000 de privitori.

Pe segmentul comercial, reprezentat de tinerii din România, Pro TV a mai înregistrat un succes în lista audiențelor. Televiziunea a fost și aici lider, cu aproximativ 348.000 de privitori ai meciului tricolorilor cu Islanda.

Antena 1 și-a ocupat și de această dată locul secund în clasamentul audiențelor, pe intervalul meciului de fotbal din preliminariile Campionatului Mondial. Televiziunea a avut 210.000 de telespectatori tineri. Locul trei pe podium i-a revenit tot televiziunii Kanal D, care a atras 118.000 de oameni cu serialul turcesc ”Doctorul minune”.

Mirel Rădoi a anunțat schimbări în echipă după victoria cu Islanda

În ciuda faptului că tricolorii n-au primit niciun gol în partida cu Islanda și s-au impus în deplasare, scor 2-0, selecționerul Mirel Rădoi a anunțat schimbări pentru meciul cu selecționata statului Lichtenstein, ce va avea loc duminică, 5 septembrie, pe Arena Națională.

”Nu am realizat mare lucru, a fost o victorie, o revanșă, de aici putem merge cu încredere mai mare pentru următoarea partidă. E ușor de spus că batem tot, nu vreau să mă gândesc decât cum facem să recuperăm jucătorii cât mai repede.

Vedem ce vom face și ce soluții vom avea pentru postul de atacant, trebuie să vedem ce soluții găsim în atac, trebuie să înscriem goluri. Nu vreau să încerc să surprind, echipa e făcută în ziua meciului, după ora prânzului, trebuie să analizăm toate datele pe care le avem la dispoziție”, a spus Mirel Rădoi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...