Prințul William, decizie controversată! De ce a permis BBC-ului să investigheze un interviu scandalos de-al Prințesei Diana, în care îl acuza pe Prințul Charles de infidelitate

Andreea Bisinicu 20.11.2020, 17:15
Prințul William, decizie controversată! De ce a permis BBC-ului să investigheze un interviu scandalos de-al Prințesei Diana, în care îl acuza pe Prințul Charles de infidelitate

Prințul William investighează interviul Prințesei Diana din 1995. Decizia controversată a moștenitorului tronului britanic. A permis BBC-ului să investigheze un interviu scandalos de-al Prințesei Diana, în care îl acuza pe Prințul Charles de infidelitate.

Prințul William vrea să afle adevărul. De ce a cerut o anchetă la BBC

La asta nu se aștepta nimeni. Prinţul William le-a cerut celor de la televiziunea BBC să lanseze o anchetă pentru „a cunoaşte adevărul” cu privire la controversatul interviu din 1995, pe care l-a acordat mama sa, Prințesa Diana, ziaristului Martin Bashir.

În acel interviu, Diana de Wales a dezvăluit detalii intime din viața ei de familie, precum și faptul că Prințul Charles i-ar fi fost infidel. A fost urmărit de 20 de milioane de oameni, care au stat cu sufletul la gură, ascultând declarațiile Prințesei Inimilor.

„Investigaţia independentă este un pas în direcţia corectă. Ar trebui să ajute la stabilirea adevărului din spatele acţiunilor care au determinat interviul pentru programul ‘Panorama’ şi deciziile adoptate de persoanele de la BBC în acel moment.”, a declarat Prințul William, potrivit Daily Mail.

În interviul cu pricina, Prințesa Diana a vorbit despre infidelitățile soțului său și îndoielile sale cu privire la viitorul său cu Prințul Charles, faptul că acesta nu ar fi un rege bun pentru poporul englez. La întrebarea pusă de Martin Bashir Prințesei Diana dacă știa că Prințul Charles și Camilla Parker erau împreună, în timp ce ei doi erau căsătoriți, Lady Di a răspuns:

„Da, știam dar nu eram în poziția de a face ceva în legătură cu asta. Instinctul unei femei e o dovadă destul de bună. Eram izolată. Eram trei în căsnicia asta, deci eram puțin cam mulți.”, declara Prințesa Diana în 1995.

Prințul William investighează interviul Prințesei Diana din 1995. A fost sau nu păcălită Lady Di în interviul din 1995? Prințul William, ajuns acum la vârsta maturității, dorește să se afle adevărul. Moștenitorul tronului britanic dorește să afle dacă mama sa a fost forțată să spună acele lucruri compromițătoare de intervievatorul său, Martin Bashir.

Recent, ziaristul a declarat că nu poate da detalii în acest sens, momentan, deoarece a fost infectat cu virusul COVID-19 și s-ar afla în izolare, acasă. Cu toate acestea, se pare că jurnalistul a fost surprins pe stradă fără să prezinte simptome de indispoziţie sau de boală, acum câteva zile.

Interviul care a șocat o întreagă planetă. Cum a încercat Lady Di să se sinucidă

Prințesa Diana nu a avut o viață ușoară. În 1995, separarea ei de Prințul Charles era deja publică, iar în interviul acordat ziaristului Martin Bashir, frumoasa blondină a vorbit despre infidelitățile soțului său și relația pe care o avea, în paralel, cu Camilla, actuala lui soție.

Lady Di a declarat, de asemenea, că s-a luptat cu depresia post-natală, după nașterea Prințului William. Potrivit spuselor prințesei Diana, familia, soțul și cei din jurul său nu au înțeles-o și i-au pus etichete precum „instabilă psihic” sau „dezechilibrată mental”, pentru a-i justifica comportamentul depresiv. În plus, prințesa a avut un moment de slăbiciune în care ar fi încercat să-și ia propria viață:

„M-am luptat cu depresia post-natală. Când nimeni nu te ascultă sau simți că nimeni nu te ascultă, ți se întâmplă multe lucruri. Simți atât de multă durere în suflet, încât încerci să te rănești la exterior, pentru că ceri ajutor. Oamenii cred că ceri atenție și au senzația că, dacă ești în centrul atenției presei, ai parte de destulă atenție. Dar eu strigam după ajutor, voiam să mă fac mai bine, să merg înainte și să-mi îndeplinesc îndatoririle de mamă, soție și Prințesă de Wales. Da, m-am rănit singură, pe mâini și pe picioare, nu mi-a plăcut de mine pentru că nu puteam face față presiunilor.”, declara Prințesa Diana în interviul controversat acordat lui Martin Bashir, în 1995.

Urmăriți Impact.ro și pe