Prințul William a fost testat pozitiv cu Covid-19, însă a ținut totul în mare secret. Când s-a întâmplat asta

Ana Anitoiu 02.11.2020, 10:54
Prințul William a fost testat pozitiv cu Covid-19, însă a ținut totul în mare secret. Când s-a întâmplat asta

Prințul William al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a fost testat pozitiv cu Covid-19, însă a ținut totul în mare secret. Surse apropiate familiei regale au dezvăluit când s-a întâmplat acest lucru.

Când a fost testat pozitiv cu Covid-19 prințul William și de ce a ținut totul secret

Conform surselor menționate, citate de BBC, prințul William, în vârstă de 38 de ani, a fost testat pozitiv cu Covid-19, în luna aprilie. Tatăl lui, prințul Charles, moștenitorul tronului Regatului Unit, a fost depistat cu Covid-19 în luna martie.

Însă, ducele de Cambridge, cel de-al doilea în ordinea succesiunii la tron, ar fi păstrat diagnosticul de Covid-19 secret, pentru că nu a vrut să provoace şi mai multă îngrijorare în țară.

”A spus că erau lucruri mai importante de făcut și că nu a vrut să îngrijoreze pe nimeni”, au dezvăluit surse apropiate de familia regală, potrivit The Sun.

Palatul Kensington, reședința prințului William, a refuzat să comenteze oficial informația. Însă, nici nu a negat-o.

Printul William a fost testat pozitiv cu Covid-19. De ce nu a anuntat
Printul William si cei trei copii ai lui

Ce simptome a avut prințul William, după ce s-a infectat cu noul coronavirus

Potrivit The Sun, prințul William, tată a trei copii, a fost tratat de doctorii Palatului Kensington. El a avut o formă ușoară de Covid-19 și s-a izolat la reședința familiei lui, Anmer Hall, din Norfolk.

Spre deosebire de fiul său, prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, s-a infectat cu noul coronavirus în luna martie. Moștenitorul tronului Regatului Unit a petrecut șapte zile în autoizolare în Scoția. A avut simptome ușoare de Covid-19, printre care și pierderea mirosului și a gustului.

La acea vreme, soția lui, Camilla, Ducesă de Cornwall, a făcut testul pentru Covid-19. Însă, acesta a ieșit negativ. Totuși, cea de-a doua soție a prințului Charles s-a autoizolat pentru 14 zile.

În luna aprilie, și premierul Boris Johnson s-a infectat cu noul coronavirus. În cazul lui, însă, a fost vorba despre o formă gravă de Covid-19. Prim-ministrul a fost internat câteva zile la terapie intensivă.

Aceste dezvăluii vin în contextul în care, începând de joi, Anglia va intra într-o a doua stare de urgență, pentru patru săptămâni. Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a înregistrat, duminică, alte 23.254 de cazuri de coronavirus. Bilanțul total, de la începutul pandemiei, a ajuns la 1.034.914.

De asemenea, au fost raportate alte 162 de decese, la 28 de zile de la depistarea infecției cu noul coronavirus. Bilanțul negru total în Regatul Unit a crescut la 46.717.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...