Nepotul Regelui Mihai, anunț surpriză de 1 iunie! “Sunt fericit să vă pot împărtăși această bucurie”

Rădulescu Valentin 01.06.2020, 11:30
Nepotul Regelui Mihai, anunț surpriză de 1 iunie! “Sunt fericit să vă pot împărtăși această bucurie”

Prințul Nicolae, nepotul fostului Rege Mihai, a făcut astăzi, de ziua copilului, un anunț surpriză. Acesta alături de soția sa au mărturisit că au împreună un copil, care va veni pe lume la sfârșitul anului. Internauții au reacționat imediat cu mesaje de bucurie și urări.

Prințul Nicolae a făcut un anunț surpriză de 1 iunie!

Prințul Nicolae a făcut un anunț pe pagina sa de Facebook în care a mărturisit că împreună cu soția sa o să aibă un copil. Totul a venit chiar în data de 1 iunie, când prințul a susținut că soția sa, Alina-Maria, este însărcinată cu primul lor copil. Potrivit informațiilor, micuțul va veni pe lume în luna noiembrie, iar prințul a decis să împărtășească această veste cu toată lumea.

Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai.
Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Prințul Nicolae pe Facebook.

Prințul Nicolae, anunț surpriză de 1 iunie! “Sunt fericit să vă pot împărtăși această bucurie”
Prințul Nicolae, anunț surpriză de 1 iunie! “Sunt fericit să vă pot împărtăși această bucurie”

Principele Nicolae mai are un copil!

Deși este însurat, prințul mai are un copil cu o tânără pe nume Nicoleta Cîrjan, cu care a avut o relație de concubinaj. Anul trecut în urma insistențelor făcute de Principele Nicolae, aceasta a acceptat să facă testul de paternitate, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Nicolae a făcut public rezultatul și își asumă responsabilitatea legală față de aceasta.

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legala fața de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider ca orice aspect legat de viata acestuia este de natura strict privata. Din dorința expresa de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să incetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a scris pe Facebook prințul Nicolae.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI