Prințul Harry, secretul cu care o face fericită pe Meghan Markle. Puțini s-ar fi gândit la asta

Elena Avramescu 10.08.2020, 14:47
Prințul Harry, secretul cu care o face fericită pe Meghan Markle. Puțini s-ar fi gândit la asta

Potrivit Finding Freedom, o biografie neautorizată de celebrul cuplu, scrisă de Omid Scobie și Carolyn Durand, după ce Harry și Meghan s-au cunoscut în vara lui 2016, cei doi și-au dat imediat follow pe Instagram, datorită pseudonimului pe care Harry îl folosea ca să poată activa pe rețeaua de socializare.

Prințul Harry, secretul cu care o face fericită pe Meghan Markle

„Cu toate că Meghan a împărtășit multe lucruri legate de vizita ei în Londra, știa că trebuie să țină secret întâlnirea pe care a avut-o” au scris autorii biografiei. „Dar indiciile erau acolo. În jurul primei întâlniri, Meghan a dat follow unui cont de Instagram destul de misterios numit @SpikeyMau5. Fără a fi vizibilă nicio poză în fotografia de profil, doar o cască în formă de șoarece, nu ar fi însemnat nimic pentru majoritatea oamenilor. Dar era de fapt contul privat al lui Harry.”

„Fiind un mare fan al muzicii house, Harry a conceput pseudonimul folosind o parte din numele unuia dintre DJ-ii săi preferați, DeadMau5. Spikey a provenit dintr-un pseudonim de pe Facebook pe care Harry l-a folosit pentru un cont pe care îl avea sub numele de Spike Wells. „Spike” a fost o poreclă folosită uneori pentru prinț, în special de către ofițerii din Scotland Yard” au mai spus autorii.

Prințul Harry, secretul cu care o face fericită pe Meghan Markle
Prințul Harry, secretul cu care o face fericită pe Meghan Markle

Secretul cu care prințul Harry o face fericită pe Meghan Markle

În timp ce Harry și-a menținut prezența destul de slab pe rețelele de socializare și noua relație pe ascuns, „Mult mai îndrăzneață a fost postarea publică a lui Meghan pe Instagram în aceeași seară a primei lor întâlniri: o fotografie a unei bomboane Love Hearts, cu inscripția ‘Kiss Me’ și mesajul ‘ Lovehearts din #London. Astfel că Harry a primit mesajul.”

Și se pare că fosta pagină falsă de Instagram a prințului este încă folosită, cu toate că în bio-ul de pe contul privat este specificat clar: „Nu sunt prințul Harry”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...