Prințul Harry, relații reci cu familia și după moartea reginei. Momentul în care toată lumea și-a dat seama, ce a trebuit să facă

Badea Violeta 09.09.2022, 18:00

Toată lumea a crezut că tristețea provocată de moartea monarhului va rezolva divergențele pe care prințul Harry le are cu tatăl și cu fratele său, dar gestul făcut de soțul lui Meghan arată contrariul. Oamenii s-au întrebat de ce prințul Harry a călătorit singur la Balmoral și nu împreună cu alți membri ai familiei regale care au mers la capatâiul reginei Elisabeta a II-a. Iată ce s-a întâmplat cu prințul Harry!

Motivul pentru care prințul Harry nu a mers la Balmoral cu ceilalți membri ai familiei regale

Prințul Harry a anunțat că nu va călători în Scoția, împreună cu soția sa Meghan, ducesă de Sussex, în ciuda faptului că inițial s-a crezut că cei doi plănuiau să se îndrepte împreună spre nordul graniței.

Partenera acestuia a rămas în cele din urmă în sudul țării, dar nu a mai participat la premiile WellChild, care făceau parte din motivul inițial pentru care cuplul se afla în Marea Britanie.

Ceea ce a provocat mai multă confuzie, însă, este motivul pentru care avionul care a aterizat în Aberdeenshire, orașul scoțian în care a decedat regina, la ora 15:50, joi, 9 septembrie, nu l-a avut la bord pe Harry.

În timpul transmiterii evenimentelor, camerele de luat vederi au fost îndreptate spre ușile avionului în timp ce oamenii coborau, dar Harry nu a fost văzut alături de membrii familiei monarhale.

În cele din urmă s-a aflat că acesta călătorea singur, cu un avion privat. Se pare că a zburat ore bune până când a ajuns la Balmoral. Potrivit presei britanice, toate grupurile de călători, în afară de cel al lui Charles, au ratat șansa de a-și lua rămas bun de la suverană, William ajungând în jurul orei 17:30, iar Harry în jurul orei 20:00.

Printul Harry 3
Printul Harry 

Prințul Harry, marginalizat de ceilalți membrii ai Familiei Regale

The Sun relatează că în avionul în care se aflau William și Andrew erau 12 locuri libere. De asemenea, s-a afirmat că grupul care a călătorit împreună ar fi trecut pe lângă Frogmore Cottage din Windsor, unde Harry și Meghan au fost cazați în timpul scurtului lor turneu în Europa.

Se pare că William ar fi stat la doar 800 de metri distanță, la Adelaide Cottage, iar Andrew pe domeniul Windsor, la Royal Lodge. În plus, se pare că la 15 minute distanță, la casa lor din Bagshot Park, se aflau prințul Edward și Sophie, contele și contesa de Wessex.

S-au pus întrebări cu privire la motivul pentru care familia regală a avut planuri de călătorie atât de diferite pentru această călătorie sfâșietoare spre nord.

Pe Twitter, @DataGeek95 a spus: „Dacă Harry era la Londra, de ce nu a fost inclus cu ceilalți pentru a merge la Balmoral, astfel încât să poată fi (sperăm) acolo înainte ca ea să moară? Adică, a călătorit singur și vestea a fost anunțată înainte de a ajunge acolo. Asta pare nepoliticos și lipsit de respect.”

Harry a fost văzut, de asemenea, părăsind Balmoral singur, stârnind temeri că moartea reginei și a bunicii lor nu a fost suficientă pentru ca viitorul rege Charles, William și Harry să își rezolve neînțelegerile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...