Prințul Harry regretă interviul de la Oprah? Declarațiile unui fost apropiat îl dau de gol. ”El e mai impulsiv”

Iancu Andreea 06.05.2021, 09:51
Prințul Harry regretă interviul de la Oprah? Declarațiile unui fost apropiat îl dau de gol. ”El e mai impulsiv”

Interviul de la Oprah, în care prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, și-au spus oful despre relația lor cu familia regală britanică a stârnit multe reacții și controverse, pe care Ducele de Sussex pare că le regretă. Un apropiat al Casei regale a făcut o mărturisire recentă, care lasă să se înțeleagă care sunt problemele cu care se confruntă prințul Harry. Declarațiile celui care cunoaște destul de bine personalitatea ducelui dezvăluie un aspect mai puțin cunoscut despre acesta.

Un apropiat al familiei regale consideră că prințul Harry regretă interviul de la Oprah

În urmă cu câteva luni de zile, prințul Harry și Meghan Markle apăreau în fața publicului în cadrul unui interviu inedit, realizat de celebra Oprah Winfrey. Destăinuirile publice ale celor doi soți, care acuzau familia regală de modul urât în care s-a purtat cu Meghan încă de la venirea sa alături de membrii Casei regale, au stârnit reacții uluitoare. Chiar dacă doar o parte dintre rudele prințului au reacționat, vorbele dure pe care cei doi soți le-au spus au rănit sentimentele familiei. Se pare însă că prințul Harry regretă gestul făcut public în interviul de la Oprah, Ducele de Sussex reacționând astfel din pricina personalității sale.

Furios și având sentimentele rănite din cauza modului în care a fost primită soția sa în familia regală, prințul Harry nu a mai ținut cont de reguli și a încercat să se elibereze în fața prezentatoarei Oprah. Un apropiat al familiei, expert regal, care afirmă că îl cunoaște pe prințul de 36 de ani, consideră că acesta din urmă regretă atitudinea sa. Mai cu seamă după ce și-a revăzut familia la înmormântarea prințului Philip, la doar câteva luni de când părăsise Casa regală britanică. Duncan Larcombe, autor al biografiei Prince Harry: The Inside Story, susţine că postura de editor regal l-a adus aproape de Ducele de Sussex, pe care îl descrie ca fiind un tip impulsiv.

Este un tip impulsiv, îşi arată imediat emoţiile. Vede roşu în faţa ochilor când este furios. Am avut o neînţelegere o dată cu el, dar după ce fratele lui, William, a intervenit şi i-a explicat totul, s-a calmat, şi-a cerut scuze şi am băut câte o bere împreună, a povestit acesta pentru revista Closer.

Prințul Harry pare că regretă interviul de la Oprah
Ducele de Sussex și-a exprimat nemulțumirile față de Casa regală britanică în interviul cu Oprah

Dezvăluirile prințului Harry și ale lui Meghan Markle au creat valuri de uimire

Monarhia britanică a fost zguduită de interviul acordat de cei doi Duci de Sussex lui Oprah, după ce aceștia au decis să renunțe la titlurile regale și au ales să se mute în Statele Unite ale Americii pentru a-l crește pe micul Archie. Interviul-eveniment acordat de cuplu jurnalistei Oprah Winfrey și difuzat de postul american CBS, a dezvăluit povestea celor doi soți, care au lansat acuzații dure la adresa familiei regale. Dincolo de disputa dintre Kate Middleton și Meghan Markle, soția prințului Harry a vorbit despre rasism și în mod șocant, despre depresie și dorința de a-și curma zilele.

Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare. Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru The Firm (n.r. – Familia Regală), a spus Markle, în lacrimi.

Totodată, publicul a fost uimit să afle că unii dintre membrii familiei regale britanice au pus problema culorii pielii pe care micul Archie urma să o aibă, înainte de naștere. Meghan Markle și prințul Harry au vorbit despre umilința adusă din cauza acestui fapt, acuzând astfel Casa regală de rasism, fără a da însă numele persoanei care a ridicat această problemă.

Aici mai e de lucru. M-am simțit dezamăgit, pentru că și el a trecut prin ceva similar, știe ce înseamnă durerea, iar Archie e nepotul lui. Dar în același timp, sigur că întotdeauna am să-l iubesc, dar există suferință și voi continua să-mi fac o prioritate din repararea acestei relații, a mărturisit Harry.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...