Prințesa Martha a Norvegiei se mărită cu un vrăjitor. Ce s-a întâmplat după ce i-a cerut binecuvântarea regelui

Andreea Bisinicu 19.11.2020, 20:41
Prințesa Martha a Norvegiei se mărită cu un vrăjitor. Ce s-a întâmplat după ce i-a cerut binecuvântarea regelui

Prințesa Martha a Norvegiei se mărită cu un vrăjitor. Ce s-a întâmplat după ce i-a cerut binecuvântarea regelui. Nimeni nu a crezut că relația dintre cei doi va rezista. Cum s-au cunoscut cei doi amorezi.

Prințesa Martha a Norvegiei se mărită cu un vrăjitor

Prințesa și Șamanul. Sună a titlu de basm, nu-i așa? Dar este cât se poate de real. În Norvegia se anunță nuntă mare și regală. Prințesa Martha a Norvegiei, 49 de ani, se mărită cu un vrăjitor de 45 de ani pe nume Durek Verrett și lumea este în delir, la auzul acestei vești.

Ea, blondă, cu ochi albaștri și pielea albă ca marțipanul. El, cu ochii negri și pielea ca ciocolata. Un cuplu exotic și nonconformist, în special pentru eticheta regală. Se iubesc dincolo de toți și de toate și abia așteaptă să ajungă în fața altarului, pentru a-și declara iubirea veșnică.

Au început cu o relație de prietenie care s-a transformat în dragoste adevărată. Durek a tot amânat momentul cererii în căsătorie, dar într-un final și-a luat inima în dinți și le-a cerut regelui și reginei binecuvântarea de a se însura cu iubita lui Martha:

„Știi, când îţi întâlneşti adevărata iubire și eu am fost suficient de norocoasă s-o găsesc pe a mea. Durek mi-a schimbat viaţa, aşa cum a făcut-o cu mulţi alţii. M-a făcut să văd că iubirea necondiţionată există pe această planetă. M-a acceptat, fără întrebări ori frici. Mă face să râd mai mult decât oricine, are cele mai înţelepte sfaturi pentru mine. Mă simt atât de fericită şi binecuvântată că este iubitul meu. Îţi mulţumesc, iubirea mea, pentru că m-ai inclus, atât de generos, în familia ta”, a mărturisit ea, recent, pe contul de socializare, potrivit Libertatea.

Printesa Norvegiei, Martha Louise, se casatoreste cu un saman mai tanar decat ea
Printesa Norvegiei, Martha Louise, se casatoreste cu un saman mai tanar decat ea

Ce mesaj are prințesa pentru cei care critică relația ei cu șamanul

Conform legilor succesiunii regale din Norvegia, Prințesa Martha Louise se află pe locul al patrulea la rândul tronului, după fratele său mai mic, Prințul Haakon (45 de ani), și cei doi copii ai acestuia, Prințul Sverre Magnus, de 13 ani, și Prințesa Ingrid Alexandra, de 15 ani, pe care îi are cu Prinţesa Mette-Marit.

Prinţesa Martha Louise a Norvegiei a mai fost căsătorită înainte. Ea şi soţul său, scriitorul Ari Behn, au divorţat în 2017, după 15 ani de căsnicie, conform unui anunţ făcut, atunci, de Palatul regal din Oslo. Cei doi au, împreună, trei copii. Scriitorul s-a sinucis anul trecut, în preajma Crăciunului.

„Celor ce simțiti nevoia de a critica, vă rog să vă abțineți! Nu sunteți în măsură să alegeți pentru mine sau să mă judecați. Durek este doar un om, alături de care îmi place să-mi petrec timpul și care mă împlinește. Deci, vă mulțumesc pentru respectarea acțiunilor mele și a alegerii partenerului meu. Tot ce știu în acest moment este că ne iubim și că sunt foarte fericită”, le-a transmis Prințesa Martha Louise haterilor, conform celor de la libertatea.ro

Urmăriți Impact.ro și pe