Prin ce trece, de fapt, Oana Roman după divorţul de Marius Elisei. Momente grele pentru vedeta: „Multe griji”

Cristian Cojocaru 23.02.2021, 19:14
Prin ce trece, de fapt, Oana Roman după divorţul de Marius Elisei. Momente grele pentru vedeta: „Multe griji”

În urmă cu aproximativ o săptămână, divorţul dintre Oana Roman și Marius Elisei a fost pronunțat. Cei doi au păstrat pentru o vreme motivele care au dus la despărțire, însă Marius a ales ulterior să vorbească despre subiect.

Divorţul de Marius Elisei este dureros pentru Oana Roman

Marius a ținut să lămurească adevărul despre divorțul dintre el și Oana Roman. Cei doi au dat dovadă de foarte multă discreție, astfel că despărțirea nu a avut parte de obișnuit scandal care se petrece între vedete în mod normal. Cei doi au făcut pace cu trecutul și au ales să continue o relație armonioasă de dragul fetiței pe care o au împreună.

”Și mie îmi pare rău. Chiar dacă am divorțat suntem în continuare într-o relație bună care e și normală, avem un copil minunat. Am trecut peste tot, dar acum am ajuns și în faza asta în care să divorțăm oficial. Probabil că a existat foarte multă încărcătură din partea ambilor. Nu m-am simțit în umbra ei, era normal. Eu când am luat-o era cunoscută, e o femeie deșteaptă, cu capul pe umeri.

Ceva concret pentru care nu a mers nu știu. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat. Nu a fost cazul de scandaluri mari, cu bătăi, nu s-a pus problema. Ea e vulcanică, dar are un suflet foarte bun. Nu am dat și nu o să dau niciodată într-o femeie ”, a povestit Marius Elisei în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

Oana Roman afirmă într-o postare pe Instagram că are parte de mult zbucium lăuntric
Oana Roman afirmă într-o postare pe Instagram că are parte de mult zbucium lăuntric

 Speculații multe dar adevărul e numai unul

Multe speculații au fost lansate în jurul separării celor doi, însă Marius a dorit să le contracareze pe toate și să spună adevărul despre relația dintre el și Oana Roman. Bărbatul afirmă că ajunseseră să se certe din orice motiv mărunt.

”Am ajuns să ne certăm de la orice lucru mărunt și am decis să alegem o cale să fie bine pentru amândoi. Nici eu nu mă simțeam implicat în casă, nu produceam, nu făceam, mă durea și pe mine. Timp de șapte ani am trecut prin multe, le-am depășit. Când ea nu putea să lucreze, am făcut-o eu. După ce ea și-a revenit, am stat eu cu cea mică. Discuții într-o familie sunt mereu, dar acum nu s-a mai putut salva nimic ”, a mai adăugat Marius Elisei.

Oana Roman pare să treacă cu greu peste moment. Aceasta a postat pe pagina sa de Instagram că oamenii din jurul ei ar afirma că este prea calmă pentru momentele prin care trece însă vedeta afirmă că ”înăuntru e mult zbucium”.

Urmăriți Impact.ro și pe