Prin ce trece Andra, după infecția cu Covid. Vestea care i-a îngrijorat pe fani

Nicu Stan 11.02.2021, 09:17

S-a aflat prin ce coșmar trece Andra, după infecția cu Covid. Vestea care i-a îngrijorat pe fani. Ce se întâmplă cu vocea artistei, citiți în rândurile de mai jos.

Vești proaste. Ce se întâmplă cu vocea Andrei după ce cântăreața a fost depistată cu coronavirus

Andra a dezvăluit prin ce trece după ce a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Vestea care i-a îngrijorat pe fani se referă la vocea cântăreței.

Cătălin Măruță, Andra și cei doi copii ai lor au fost testați pozitiv cu coronavirus. Andra este cea mai afectată de boală, dezvăluind pe rețeaua de socializare care este starea ei de sănătate.

Andra, singura din familia ei cu simptome de coronavirus

Andra a mărturisit că este singura din familia ei care a simțit din plin simptomele virusului din China. Din nefericire virusul i-a afectat vocea cântăreței, momentan nemaiputând cânta cum o face de obicei.

Deocamdată cânt doar pe voce de cap pentru că nu am voie să fac un efort prea mare. Dar muzica mă binedispune, aşa că momentan cânt doar în gând. Abia aştept să vă cânt din nou, sunt nerăbdătoare! Vreau să vă spun tot ce am pe suflet pentru că am adunat foarte multe emoţii”, a spus Andra, pe Instagram.

Andra, mulțumită de perioada de izolare

Pe de altă parte, vedeta este bucuroasă de faptul că nu are alte probleme mai grave și este nerăbdătoare să scape de carantină. În plus, Andra a explicat faptul că aceste zile de izolare i-au oferit mult mai mult timp liber pe care l-a petrecut alături de copiii ei.

Am ieșit afară stă stau puțin la soare. Ieri iar nu am mai fost atât de activă pe online, pentru că iar a fost o zi din aia cu dureri musculare, dar astăzi mă simt mai bine și profit de soarele ăsta frumos. Am ieșit puțin pe terasă. Sunt bine, vă țin la curent cu starea mea. E mult mai bine astăzi, mă simt foarte bine și sper din suflet să treacă cât mai repede această perioadă, pentru că îmi doresc să revin la normal”, a mai spusAndra într-un InstaStory.

Incident la Românii au Talent

Pe de altă parte, Florin Călinescu s-a arătat extrem de încântat de un băiat din Craiova venit la Românii au Talent, care a cântat la o vioară electrică. Actorul s-a distrat atât de bine pe parcursul momentului încât a scos din buzunar bani pentru a-i oferi tânărului concurent.

”Copilule, ai scos animalul din mine!”, i-a spus Florin Călinescu concurentului și i-a dat un ”DA”. Andra nu a fost deloc încântată de prestația concurentului și i-a dat un ”NU”.

Urmăriți Impact.ro și pe