Prin ce condiții grele a trecut Giani din Las Fierbinți în adolescență. Nu avea bani nici de haine și se îmbrăca așa! Foto

Diana Radu 17.12.2019, 16:25
Prin ce condiții grele a trecut Giani din Las Fierbinți în adolescență. Nu avea bani nici de haine și se îmbrăca așa! Foto

Costi Diță sau Giani așa cum este cunoscut de toată lumea datorită rolului pe care-l interpretează în serialul de comedie de pe PRO TV, ”Las Fiebinți”, a făcut câteva mărturisiri despre perioada adolescenței. Se pare că viața nu a fost dintotdeuna așa darnică cu actorul, ci din contră, acesta povestește că nu avea bani nici pentru a-și cumpăra haine.

Giani din Las Fiebinți: ”nu aveam bani de haine”. Cum arăta actorul în adolescență

Actorul care-l interpretează pe Giani în Las Fiebinți a analizat de curând la rubrica Miliția Modei de pe PRO TV, iar stilul vestimentar ales de Emilia Clark, i-a reamintit acestuia de perioada adolscenței sale. Costi Diță, le-a dezvăluit fanilor că a avut parte de o adolescență grea, dar în același timp și foarte frumoasă si plină de petreceri. Mai exact, acesta își amintește că nu avea bani pentru a-și cumpăra haine, dar improviza întotdeuna câte ceva de la unchiul său mai mare, pentru a ieși ”la baieram”.

Giani, Las Fierbinți, tânăr
Giani din Las Fiebinți la vârsta adolescenței: ”Nu aveam bani de haine”

”Emilia îmi aduce aminte de mine când mergeam la baieram. Eram puști și nu aveam bani de haine și atunci mă ajuta unchiul, încropea tot felul de ținute din tot ce avea el. El era deja la nivelul superior, la adulți – băieții serioși care au un job, haine frumoase. Dar eu eram slab și pălug, iar el era solid, trăgea de fiare, îți dai seama nu se potrivea cu nimic. Dar încropeam, ridicam un pic mânecile la cămașă, pantalonii îi suflecam, făceam tot felul de nebunii din astea (…)”, a declarat Giani din Las Fierbinți.

Cât despre rolul pe care Cristi Diță îl interpretează în Las Fierbinți, acesta a mărturisit că i-a fost foarte greu la început să-i dea ”viață” personajului Giani Orlando. Asta pentru că personajul a fost cumva opusul personalității sale. Cristi Diță spune despre Giani că este un personaj împins la maximum, spre grotesc și astfel s-a născut și umorul acestuia, prin mai multe defecte amplificate. Însă, acum Diță se declară legat de acest rol, chiar dacă nu are nimic în comun cu personajul pe care-l interpretează.

De asemenea, actorul a mai povestit și despre cum l-a ajutat rolul de travestit pe care-l interpretează în Las Fierbinți să înțeleagă mai bine femeile. Odată ce a trăit pe propria piele chinurile la care sunt supuse femeile pentru a arăta impecabil, Diță a declarat cu mâna pe inimă că le înțelege perfect și le apreciază, mai mult ca niciodată. Declarația actorului vine după ce acesta a fost nevoit să poarte tocuri pe platourile de filmare în cadrul unei secvențe din Las Fierbinți.

Urmăriți Impact.ro și pe