Prin ce a trecut Luminița Anghel din cauza tatălui ei. Puține vedete din România au avut parte de un astfel de tratament

Badea Violeta, Diana Timișoreanu 29.07.2021, 18:30
Prin ce a trecut Luminița Anghel din cauza tatălui ei. Puține vedete din România au avut parte de un astfel de tratament

Luminița Anghel este una dintre cele mai apreciate voci din țara noastră. Vedeta are o carieră impresionantă, dar traiectoria sa profesională nu a fost deloc ușoară. Iată prin ce a trecut Luminița Anghel din cauza tatălui său. Puține vedete din România au avut parte de un astfel de tratament!

Prin ce a trecut Luminița Anghel din cauza tatălui ei

Luminița Anghel se poate lăuda cu o carieră de succes în lumea muzicii, dar începuturile au fost destul de dificile. Vedeta a întâmpinat foarte multe obstacole și puțini sunt cei care credeau în visul său de a ajunge o mare cântăreață. Foarte mulți apropiați au sfătuit-o să facă altceva, inclusiv tatăl său a fost împotriva acestei meserii.

Luminița Anghel și-a deschis sufletul în emisiunea lui Cătălin Măruță, difuzată la PRO TV, și a povestit că părintele ei nu a susținut-o în cariera sa. Mai mult decât atât, vedeta a povestit, cu lacrimi în ochi, că tatăl său nu a venit niciodată la vreun spectacol susținut de ea, dar a plâns când fiica sa a avut o reușită.

„Nu a fost la niciun spectacol de-al meu până a murit. Niciodată. Mi-a povestit mama că, atunci când am luat premiul la Cerbul de Aur, a făcut ture în fața televizorului și a plâns. Dar așa, în carne și oase, nu a venit niciodată.”, a mărturisit Luminița Anghel.

Prin ce a trecut Luminita Anghel din cauza tatalui sau
Prin ce a trecut Luminita Anghel din cauza tatalui sau

Puține vedete din România au avut parte de un astfel de tratament

Luminița Anghel, solista care a a adus României cea mai bună clasare, locul 3, la un concurs Eurovision, își amintește că a luptat foarte mult să le demonstreze părinților săi că drumul pe care l-a ales este cel potivit, drept dovadă a reușit să devină una dintre cele mai îndrăgite artiste de pe meleagurile noastre.

„Părinții nu vedeau cu ochi buni meseria de artist, el nu privea cu ochi buni nici meseria de actor, nici de cântăreț.

Dar nu mi-a zis niciodată să nu mă duc, m-a finanțat, dar mi-a zis că nu sunt meserii serioase și nu se poate trăi din asta. (…)

Ambiția mea a fost de a demonstra, nu mă interesa lumea muzicală, nu mă interesau premiile. Voiam să le demonstrez părinților că s-au înșelat. Marea bătălie a fost cu mine.”, a mai povestit cântăreața.

Din păcate, tatăl său a decedat la scurt timp după ce Luminița Anghel a reușit una dintre cele mai mai performanțe din cariera ei, locul 3 la Eurovision.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...