Prin ce a trecut fiica lui Teo Trandafir cu alți copii. Prezentatoarea a povestit fără rețineri

Iancu Andreea 05.02.2022, 18:40
Prin ce a trecut fiica lui Teo Trandafir cu alți copii. Prezentatoarea a povestit fără rețineri

Teo Trandafiri este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de televiziune. În ciuda faptului că este mereu în lumina reflectoarelor, moderând emisiunea Teo Show alături de colegul său, Bursuc, vedeta evită să ofere detalii despre viața sa privată. De curând însă, un subiect cu impact emoțional puternic a făcut-o pe Teo Trandafir să povestească un episod petrecut între fiica sa și alți copii, în perioada când era la școală. Vedeta a făcut mărturisiri revoltătoare.

Teo Trandafir, despre experiența pe care fiica sa a avut-o cu alți copii de la școală. Ce a pățit Maia când era mică

Ediția de joi, 3 februarie, a emisiunii Teo Show a adus în discuție o întâmplare necunoscută din viața prezentatoarei de la Kanal D. Teo Trandafir a povestit fără menajamente ce a pățit fiica sa pe când era o școlăriță, cu alți copii din clasă. Vedeta a recunoscut că Maia a trecut prin momente dificile în acea perioadă.

Avându-le drept invitate în emisiune pe actrițele Ani Crețu și Carmen Tănase, Teo Trandafir nu a mai rezistat și a spus lucrurilor pe nume. Prezentatoarea și invitatele sale au pornit o discuție despre bullying, o temă recurentă în școlile din România, ocazie cu care actrița Ani Crețu a dezvăluit că a compus o piesă de teatru care poate fi văzută la Teatrul Ion Creangă din București, în care evidențiază bullying-ul din școli. Teo și-a amintit astfel de un episod din viața fiicei sale, care nu era acceptată de ceilalți copii pentru că era adoptată. Gazda show-ului a mărturisit cu sinceritate cum a reușit să îi aline suferința copilei.

„Este atât de familiar pentru mine termenul. Copilul meu, în ciuda faptului că noi suntem împreună de când s-a născut ea, se numește în fața lumii un copil adoptat. A venit acasă și mi-a spus că: ‘Nu te juca cu Maia, că e adoptată’. I-am zis: ‘Stai dragă liniștită, că nu e niciun fel de problemă. Tu ai suficientă minte în cap încât să te joci cu alt copil dacă asta e concepția’. În felul acesta am trecut peste toate”, a povestit Teo Trandafir la Kanal D.

Teo Trandafir, despre momentele dificile prin care a trecut fiica ei cu alți copii, în perioada școlii
Teo Trandafir și fiica sa, Maia

Prezentatoarea de la Kanal D a dezvăluit cum a devenit mamă

Teo Trandafir este extrem de discretă când vine vorba despre viața sa personală. În ciuda faptului că este în prim-plan, în lumina reflectoarelor, prezentatoarea vorbește rar despre intimitatea sa și a familiei sale. De curând însă, într-un interviu pentru emisiunea online „În oglindă”, Teo Trandafir a vorbit sincer despre momentul în care s-a hotărât să devină mamă.

Prezentatoarea a adoptat-o pe Maia de când era bebeluș, într-o perioadă în care nici ea nu se aștepta să ia o astfel de decizie. Vedeta de la Kanal D a recunoscut că nu avea în plan să aibă un copil, cu atât mai puțin să înfieze unul. Totuși, la aproape două decenii de la nașterea copilei sale, Teo Trandafir este incredibil de fericită că o are pe Maia în viața sa.

„Eu nu am avut-o niciodată în gând pe Maia. Maia nu a fost în plan deloc. Niciodată! Eu nu voiam copii. Ce să fac cu copil? Eu nu sunt în stare să am grijă de mine. Abia mă descurc cu programul meu, abia mă descurc cu ale mele. ‘La 36 de ani… ce îți mai trebuie copil? Nu ești făcută să fii mamă, gata.’ Am împachetat-o și aia a fost. Maia a venit, a picat din cer”, a povestit Teo Trandafir.

Deși, la început, nu cunoștea cum ar trebui să fie ca mamă, Teo Trandafir a reușit să o crească într-un mod superb pe fiica sa Maia, care îi este astăzi confidentă și un sprijin real cu care se consultă atunci când ia orice decizie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...