Primul participant de la Untold ridicat pentru posesie de droguri. L-au luat direct de la aeroport

Stan Filon 09.09.2021, 17:57
Primul participant de la Untold ridicat pentru posesie de droguri. L-au luat direct de la aeroport

Un tânăr care se pregătea să se distreze la festivalul Untold, din Cluj-Napoca, a ajuns în atenția autorităților după ce a fost depistat cu droguri asupra sa! Cetățeanul este american și venea în România din Germania. Acesta a fost reținut chiar pe aeroport.

Un american este primul participant de la Untold ridicat pentru posesie de droguri

Autoritățile din România au reținut un tânăr care se îndrepta spre festivalul Untold. Acesta a venit din Frankfurt și a aterizat pe Aeroportul Cluj-Napoca. Poliția de frontieră l-a văzut agitat și l-a ales pentru control. Nu mică le-a fost mirarea când au descoperit în bagajul americanului în vârstă de 36 de ani o pungă transparentă în care se aflau ciuperci halucinogene.

Americanul le-a declarat autorităților că se îndrepta spre festivalul Untold, iar ciupercile găsite de polițiști în bagajul său erau folosite în scop terapeutic. Produsele au fost ridicate şi trimise la expertizare către laboratorul de specialitate, care a confirmat că substanţa vegetală conţine psilocină (drog de mare risc). Cercetările continuă, iar cetăţeanului american nu i s-a permis continuarea călătoriei spre festivalul Untold.

Un american este primul participant de la Untold ridicat pentru posesie de droguri
Un american este primul participant de la Untold ridicat pentru posesie de droguri

Se trata cu ciuperci halucinogene

Ce va rata cetățeanul american? Ei bine, acesta va rata un festival care se anunță a fi unul memorabil! UNTOLD 2021 va avea 7 scene, dar cea principală va fi una monumentală. Are peste 800 de mp de ecran led, 28 de metri înălțime, peste 90 de metri la bază și o deschidere de 18 metri. În scenă sunt încorporate elemente 3D care pun în lumină conceptul creativ UNTOLD 2021, Luna – The Rising și personajelor sale mitice.

”Transilvania este un teritoriu prins între legendă și mit, un univers nedeslușit, un loc perfect pentru experiențe unice. La fiecare ediție a festivalului UNTOLD fanii descoperă o altă poveste, o lume între imaginar și real: Magicianul, vrăjitorii, dragonii, zânele, druizii, nimfele, dansatorii care se joacă cu focul, toți într-o perpetuă conexiune.

Luna este protectoarea festivalului în acest an și reprezintă sursa unei energii colective, a unei conexiuni puternice și a energiei pozitive care încarcă întreaga omenire. Luna va veghea scena principală pe care vor urca David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, DJ Snake, Fedde le Grand, Ofenbach, Quintino, Parov Stelar, The Script, Tyga și mulți alții”, spun organizatorii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...