Primul lucru pe care l-a făcut un bărbat care trăieşte de 20 de ani într-o peşteră după ce a aflat de pandemie

Stan Filon 16.08.2021, 09:41
Primul lucru pe care l-a făcut un bărbat care trăieşte de 20 de ani într-o peşteră după ce a aflat de pandemie

Omenirea se luptă cu pandemia de coronavirus care a lovit planeta de mai bine de doi ani de zile. Toată lumea știe chinul prin care a trecut până acum omenirea, mai puțin un sârb în vârstă de 70 de ani. Acesta a aflat recent că am fost loviți de pandemie, însă are o scuză.

Ce a făcut un pustic care trăiește într-o grotă de 20 de ani

Panta Petrovic a spus ”La revedere” orașului și oamenilor în urmă cu 20 de ani, când a decis să se retragă în pustiu. Acesta și-a donat toată averea municipalității și a plecat spre pădure. S-a stabilit într-o peșteră, unde locuiește de mai bine de două decenii.

“Nu mă simţeam liber în oraş. Acolo, există întotdeauna cineva în calea ta. Fie te certi cu soţia, cu vecinii sau cu Poliţia. Aici, nimeni nu mă deranjează”, a declarat, pentru AFP, Panta Petrovic. Coboară foarte rar printre oameni, fiind zărit pe lângă satul său natal. Ei bine, se pare că bărbatul a avut nevoie recent de ceva de la supermarket, așa că a coborât din munte pentru o repriză scurtă de shopping. Omul a rămas șocat atunci când i-a regăsit peconcitadinii săi cu măști de protecție la gură.

Ce a facut un pustic care traieste intr-o grota de 20 de ani
Ce a facut un pustic care traieste intr-o grota de 20 de ani

Nu a stat deloc pe gânduri

A întrebat ce se întâmplă, de ce poartă lumea măști de protecție, iar oamenii l-au privit ciudat. S-a găsit cineva care să-i explice ce s-a întâmplat în ultimii doi ani, iaromul a rămas șocat. A aflat că sunt vaccinuri anti-covid și a șocat pe toată lumea când a plecat imediat să se imunizeze.

Așadar, Panta Petrovic, care locuiește singur într-o peșteră izolată de lume, s-a dus imediat și s-a imunizat în fața coronavirusului. A spus chiar că va face și rapelul și va face și vaccinul suplimentar, pentru a se asigura că nu va fi răpus de infecție.

“Vreau să primesc toate cele trei doze, inclusiv cea suplimentară. Îndemn fiecare cetăţean să se vaccineze cu fiecare dintre ele. COVID va veni şi aici, în peştera mea”, a mai spus sârbul. Acesta s-a declarat contrariat de faptul că oamenii nu se vaccinează și, mai mult, protestează împotriva vaccinării.