Primul lucru pe care îl face Elon Musk după ce cumpără Twitter. De acum nu va mai fi interzis

Badea Violeta 11.05.2022, 13:06
Primul lucru pe care îl face Elon Musk după ce cumpără Twitter. De acum nu va mai fi interzis

La sfârșitul lunii trecute, directorul general al companiei Tesla, Elon Musk, a încheiat un acord pentru cumpărarea platformei Twitter pentru suma de 44 de miliarde de dolari. Acum s-a aflat și care va fi primul lucru pe care-l va face miliardarul. Ce schimbare are de gând să facă celebrul om de afaceri veți afla din rândurile următoare!

Ce are de gând să facă Elon Musk după achiziționarea Twitter

Magnatul Tesla, Elon Musk, a cărui ofertă de preluare în valoare de 44 de miliarde de dolari a fost acceptată, luna trecută, de consiliul de administrație al Twitter, a dat de înțeles că îi va debloca contul lui Donald Trump. Dezvăluirea a fost făcută în timpul unui interviu acordat pentru Financial Times.

„Interdicțiile permanente ar trebui să fie extrem de rare și într-adevăr rezervate pentru conturile care sunt roboți, sau conturi de escrocherie, de spam… Cred că nu a fost corect să îl interzică pe Donald Trump”, a declarat miliardarul.

„Cred că a fost o greşeală, pentru că a înstrăinat o mare parte a ţării şi, în cele din urmă, nu l-a împiedicat pe Donald Trump să se facă auzit.”, a adăugat Elon Musk.

„Aș anula interdicția permanentă. Nu dețin încă Twitter. Așa că acesta nu este ca un lucru care se va întâmpla cu siguranță, pentru că ce se întâmplă dacă nu dețin Twitter?”, a conchis acesta.

Donald Trump a fost eliminat de pe Twitter și de pe alte platforme mari de socializare după evenimentele de la Capitoliul SUA din data de 6 ianuarie 2021.

Elon Musk spune ca va anula interdictia Twitter impotriva lui Donal Trump
Elon Musk spune ca va anula interdictia Twitter impotriva lui Donal Trump

Donald Trump, învinuit pentru revolta de la Capitoliu

Președintele de atunci a fost acuzat că și-a incitat susținătorii să se revolte la Capitoliu în timp ce Congresul era în sesiune pentru a certifica oficial victoria președintelui ales Joe Biden în Colegiul Electoral.

Declarația lui Elon Musk vine să confirme informațiile anterioare potrivit cărora acesta s-a opus vehement deciziei Twitter de a interzice accesul celui de-al 45-lea președinte pe platforma sa.

Jared Birchall, principalul asistent al miliardarului i-a spus unui asociat că ideea de a interzice accesul unui președinte în exercițiu pe Twitter este „nebunească”, notează Wall Street Journal.

Susținătorii lui fostului președinte al SUA au primit bucuroși vestea că Musk ar urma să preia controlul Twitter. În schimb, Trump a promis să nu se întoarcă la Twitter, promovând în schimb propria sa platformă de socializare, Truth Social.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...