Primul iubit al Andreei Marin s-a făcut preot. Cum a cucerit-o pe vedetă. ”Juca rolul lui Iisus”

Iancu Andreea 20.02.2021, 14:48
Primul iubit al Andreei Marin s-a făcut preot. Cum a cucerit-o pe vedetă. ”Juca rolul lui Iisus”

Puțini cunosc faptul că Ștefan Bănică Jr. nu a fost primul iubit al Andreei Marin. Frumoasa prezentatoare a avut un alt partener înainte de a-l cunoaște pe artist, despre care nu se știu foarte multe detalii. Acesta s-a făcut preot și a reușit să o cucerească pe vedetă printr-o modalitate inedită.

Cine a fost primul iubit al Andreei Marin. Cei doi au trăit o poveste de dragoste în adolescență

Fluturii din stomac pe care îi simți la prima iubire nu se uită niciodată. În timp ce a încercat să își găsească sufletul pereche de-a lungul anilor, primul iubit al Andreei Marin a rămas în amintirea vedetei pentru totdeauna. Și asta pentru că la vârsta de 17 ani, când s-a îndrăgostit de un tânăr din orașul ei natal, Andreea a cunoscut primii fiori ai dragostei. Chiar dacă de atunci a mai trecut prin trei mariaje, fiecare dintre parteneri influențându-i viața, Andreea Marin nu poate uita prima iubire. Astăzi ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, însă prima sa relație serioasă a fost alături de Silviu Maftei.

Bărbatul, cu care Andreea s-a iubit pe când avea doar 17 ani, studia în orașul natal al vedetei, Roman, la Seminarul Teologic „Sfântu Gheorghe”.

În 1991, când eram în anul al treilea la seminar, Prea Sfinţitul Ioachim Va­sluianul a organizat în mai multe oraşe din Moldova un spectacol de teatru jucat de seminarişti cu ocazia sărbătorii Crăciunului. Rolul lui Iisus l-a interpretat magistral chiar Sil­viu, colegul meu, care avea să devină iubitul Andreei Marin, povestea pentru Libertatea un prieten apropiat al lui Silviu Maftei.

Silviu Maftei, primul iubit al Andreei Marin
Silviu Maftei, primul iubit al Andreei Marin

Cucerită de talentul său actoricesc

O iubitoare de frumos, Andreea Marin a fost cucerită de primul său iubit cu o reprezentație de teatru. Prestația celui care avea să îi devină primul partener a impresionat-o pe vedetă și astfel ea a decis în scurt timp să îl abordeze. După fiecare prestație scenică, cei doi obișnuiau să iasă la plimbare în parc și să se poarte precum doi îndrăgostiți.

Mi-amintesc că Andreea a fost teribil de im­pre­sionată de pres­taţia sce­­nică a lui Silviu, aşa că l-a abordat chiar după o reprezentaţie. Ie­şeau apoi mereu după re­petiţii, se plimbau prin parc, se ţineau de mână ca doi îndrăgostiţi, a dezvăluit aceeași sursă.

Ulterior, Silviu Maftei a activat în cadrul Bisericii Sf. Dumitru din Huși, pentru ca mai apoi să se facă profesor de religie, predând această materie elevilor de la Colegiul Național Cuza Vodă din același oraș.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...