Primul episod din Las Fierbinți – cum arătau toți actorii din serial acum 9 ani

Emanuela Pană 21.02.2021, 19:43

„Las Fierbinți“ este un serial de comedie românesc care a intrat în topul preferințelor telespectatorilor încă de la debutul acestuia, în martie 2012. Acțiunea se petrece într-un mic sat din Muntenia, Fierbinți, redenumit Las Fierbinți, iar din distribuție fac parte actori care au devenit celebri odată cu apariția serialului. Cum arătau Mihai Bobonete, Constantin Diță, Cuzin Toma sau Anca Dumitra acum 9 ani, descoperiți în cele ce urmează.

Primul episod din Las Fierbinți

Serialul de comedie „Las Fierbinți“ a ajuns la cel de-al 18-lea sezon, Aspirina, Firicel, Gianinuța și Bobiță făcând parte din viața noastră de nu mai puțin de 9 ani. Pare incredibil cât de repede a trecut timpul de când i-am văzut pentru prima dată și, totuși, actorii au rămas aproape neschimbați. Poate doar frizura lui Giani a suferit câteva modificări: acum, acesta impresionează fetele din sat cu șuvițele sale blonde, după cum veți putea observa în galeria foto a acestui articol.

În ceea ce-l privește pe Firicel, interpretat de Cuzin Toma, acesta a „mai îmbătrânit un pic“, după cum a observat și Cătălin Măruță, care l-a avut invitat la el în emisiune.

„Asta e, trece timpul și prin noi, nu numai peste noi. Chiar zilele trecute m-am uitat la niște episoade din al doilea sezon și… devenim nostalgici“, a fost răspunsul oferit de actor.

Bobiță și Dorel, care au rămas aproape neschimbați, nu împart doar un prenume (Mihai) și un loc în echipa „Las Fierbinți“. Pe cei doi actori îi leagă o prietenie veche, care a început chiar de pe băncile școlii primare.

Toată lumea îl știe și îl îndrăgește pe Dorel, sau Mihai Rait, cum se numește, de fapt, actorul, personajul său fiind unul naiv, chiar prostuț am putea spune. Bobiță, fratele lui din serial, îi este ca un frate și în viața de zi cu zi.

Citește și: Cum a ajuns actor Firicel din Las Fierbinți. Toma Cuzin recunoaște: „El mi-a deschis mintea“

Cum arătau actorii din serial acum 9 ani

Aventurile „fierbințeilor“ pot fi urmărite în fiecare miercuri și joi, de la 20:30, la Pro TV. Actorii garantează că sezonul 18 este la fel de savuros și nostim ca celelalte.

Puteți urmări întregul episod aici.

Personajele se întrec în a fi amuzante, astfel încât nu este de mirare că „Las Fierbinți“ a devenit serialul-fenomen al României.

Personaje principale din Las Fierbinți

Iată care sunt personajele principale ale serialului de comedie „Las Fierbinți“:

  • Vasile (Gheorghe Ifrim) – primarul orașului Fierbinți;
  • Bobiță (Mihai Bobonete) – proprietarul barului rural;
  • Giani (Constantin Diță) – „ticălosul“ italian, născut la Fierbinți, dar s-a mutat o vreme în Italia pentru „muncă“. S-a întors în satul natal. Giani și Bobiță sunt cei mai buni prieteni;
  • Dorel (Mihai Rait Dragomir) – fratele autist al lui Bobiță;
  • Robi (Leonid Doni) – polițistul șef al satului;
  • Geanina (Anca Dumitra) – fiica primarului anterior;
  • Dalida (Ecaterina Țugulea) – asistentul personal al primarului;
  • Celentano (Adrian Văncică) – cel mai faimos bețiv din Fierbinți;
  • Firicel (Toma Cuzin) – cel mai bun prieten al lui Celentano;
  • Ardiles (Mihai Mărgineanu) – prietenul lui Celentano și Firicel;
  • Aspirina (Mirela Oprișor) – prostituata satului;
  • Tatăl lui Ardiles (Constantin Drăgănescu)- groapa satului.

Actorii cu care a început „Las Fierbinți“

În primul sezon au jucat și alți actori (cu care a debutat serialul), actori care au avut parte de tragedii. Printre ei se numără și Anastasia Cecati, care a fost ucisă de soțul ei în apartamentul acestora din Chișinău. Femeia avea 31 de ani când s-a întâmplat nenorocirea și a lăsat în urmă un copilaș de doar 3 săptămâni. În anul 2020 l-am pierdut pe Constantin Drăgănescu, care a apărut într-o secvență din „Las Fierbinți“.  Actorul a decedat la vârsta de 84 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...