Primele vești despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu mama Oanei. „Ne-am speriat foarte rău”

Stan Filon, Redacția IMPACT 07.08.2022, 16:34
Primele vești despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu mama Oanei. „Ne-am speriat foarte rău”

Oana Roman a trecut prin momente cumplite, după ce mama sa, Mioara Roman, nu s-a simțit bine deloc. A fost nevoită să cheme ambulanța pentru ca medicii să intervină rapid. Vedeta de televiziune a împărtășit fanilor săi momentele grele prin care a trecut. Momentan, fosta soție a lui Petre Roman a trecut peste acest episod și se simte mai bine, după cum a recunoscut fiica ei.

Primele vești despre starea de sănătate a Mioarei Roman

Update 7 august 2022, ora 16:20 – Oana Roman a trecut prin clipe groaznice, după ce mama sa a ajuns în spital. Mioara Roman s-ar fi dezechilibrat, a căzut și s-a lovit destul de serios, motiv pentru care a avut nevoie de intervenția medicilor. Din fericire, fosta soție a lui Petre Roman este înspre bine, starea sa de sănătate ameliorându-se treptat în ultimele ore, după cum a povestit chiar fiica sa, Oana, pe contul său de Instagram. Aceasta le-a mulțumit fanilor săi pentru gândurile bune și rugăciunile îndreptate către mama sa.

„Mama a trecut ieri printr-un moment foarte dificil. Ea nu mai are echilibrul pe care îl avea. Într-o fracțiune de secundă s-a împiedicat și s-a lovit foarte rău, chiar dacă a primit ajutor imediat. Lucrul ăsta se poate întâmpla oricui. Ne-am speriat foarte rău. Din fericire doctorii au spus că a avut un înger păzitor, nu are leziuni interne, nu are nimic la cap, la creier, are doar niște leziuni externe, pentru care se va recupera o perioadă. Doctorii mi-au spus că astăzi este înspre bine. Este conștientă, lucidă, cooperantă. Va necesita o perioadă de recuperare pentru că are niște leziuni externe foarte serioase. Probabil că o vom transfera într-un alt spital pentru mai multe investigații și un anumit tip de recuperare. Mâine mă voi ocupa de acest lucru.”, a explicat Oana Roman pe contul său de Instagram.

Știrea inițială

Oana Roman a trecut prin clipe grele, după ce mamei sale i s-a făcut rău. Mioara Roman a avut nevoie de intervenția rapidă a medicilor, care au ajutat-o într-un final să treacă peste acest episod care i-a speriat întreaga familie. Femeia ajunsă la vârsta de 72 de ani se află încă internată la spital, sub atenta supraveghere a medicilor. Oana Roman a scris un mesaj emoționant pe Facebook.

„Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec, la fel ca orice om. Pentru că viața nu este mereu lină, din păcate. Mama a trecut printr-un moment f dificil ieri, ne-am speriat foarte tare! Acum se recuperează și este înspre bine dar este încă la spital și probabil va mai sta o perioada. Vă mulțumesc tuturor pentru multele sute de mesaje și rugăciuni! Pt mine înseamnă enorm pt ca îmi dați putere și nu mă simt singură. Rugați-vă pt sănătatea voastră și a celor dragi pt ca nimic nu contează mai mult decât sănătatea. Va îmbrățișez”, a declarat Oana Roman pe contul său de Instagram.

Primele vesti despre starea de sanatate a Mioarei Roman
Primele vesti despre starea de sanatate a Mioarei Roman

Mama Oanei Roman a ajuns de urgență la spital

Oana Roman nu a spus exact ce s-a întâmplat cu mama sa, însă a ales să vorbească în urmă cu ceva timp despre problemele de sănătate ale Mioarei Roman, femeia care i-a dat viață. Și nu sunt deloc puține, după cum a recunoscut chiar Oana Roman.

„Degenerările neuronale nu stau pe loc și nici nu dau înapoi. Facem tot ce putem să le ținem pe loc. Are niște probleme care țin de partea neuronală. Îi afectează starea generală, nu mai e activă, conectată la toate lucrurile. Nu mai e așa rapidă în a înțelege. A făcut o serie de mici accidente vasculare. Are o pareză la mâna dreaptă. Are nevoie de îngrijiri speciale. Trebuie să facă kinetoterapie, are nevoie de ajutor, nu mai poate să își miște mâna dreaptă deloc. A învățat să mănânce cu stânga”, a povestit Oana Roman în direct la PRO TV.

Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a degradat mult, în ultimii ani, iar fiica sa cea mică, oana, a făcut tot posibilul să-i fie aproape și să o ajute așa cum a putut ea. A fost acuzată de multe ori că și-a dus mama la azil, însă aceasta a explicat de fiecare dată că nu este vorba despre un azil, ci despre o clinică unde mama ei primește ajutor de specialitate.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...