Primele momente tensionate dintre chef Scărlătescu și Doina Teodoru la America Express. De ce s-au contrazis cei doi îndrăgostiți. „Am înnebunit”

Badea Violeta 16.01.2023, 08:37

America Express a început duminică, pe data de 15 ianuarie. Prima ediție a îndrăgitului show de la Antena 1 a fost una plină de provocări pentru cele nouă perechi de vedete. Au fost numeroase momente tensionate, iar primele contre dintre concurenți au început deja. Iată de ce s-au contrazis chef Scărlătescu și Doina Teodoru!

America Express a început, duminică seară

După patru sezoane în care numeroase vedete au avut parte de peripeții în Asia, sezonul cinci schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului a început, duminică seară, astfel că nouă perechi de celebrități au început aventura vieții lor în Mexic, Guatemala și Columbia.

Printre cele nouă echipe de concurenți care râvnesc la marele premiu se numără și echipa formată din Cătălin Scărlătescu și iubita sa, Doina Teodoru.

Cei doi îndrăgostiți s-au contrazis în prima ediția a show-ului. Asta după ce aceștia au fost puși să meargă la Cimitirul Panteon de Santa Paula pentru a-și căuta ghiozdanele.

„Mie îmi e urât de cimitire, deci nu îmi plac! (…) Am înnebunit în cimitir”, a spus celebrul chef.

„Mie îmi plac. E liniște și pace acolo. (…) Problema a fost că noi am căutat haotic, nu am avut o logică, ne-am dus haos prin tot cimitirul când trebuia să o luăm pe rânduri.”, a precizat, însă, iunita sa, actrița Doina Teodoru.

Citește și Țările în care s-a filmat America Express. Pe ce dată va debuta pe micul ecran!

Doina Teodoru si Catalin Scarlatescu 1
Doina Teodoru si Catalin Scarlatescu 1

Cine sunt cele 9 perechi de la America Express

Nouă perechi de concurenți au pornit, duminică seara, în cea mai mare aventură din viața lor. Este vorba, bineînțeles, de „America Express”. Show-ul le va duce pe vedete pe Drumul Aurului, mai exact pe o rută de peste 7000 de kilometri.

Concurenții vor trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Ei vor avea la dispoziție doar un euro pe zi. Cu acești bani vor fi  nevoiți să-și procure hrana, să se cazeze și să își asigure transportul.

Acum, hai să vedem cine s-a încumetat la această aventură. Cele nouă perechi de concurenți sunt formate din chef Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei.

Citește și Momente înfricoșătoare pentru Larisa Iordache la America Express. Experiența prin care a trecut a transformat-o complet. „M-am panicat”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...