Primele imagini din vacanța Andrei și a lui Cătălin Măruță! Cu cine s-au distrat cei doi în sejurul din Delta Dunării. Foto

Madlen Moraru 31.07.2020, 21:27

Primele imagini publicate din vacanța Andrei și a lui Cătălin Măruță au făcut furori în mediul online. Cei doi soți s-au distrat pe cinste, alături de copiii lor, dar și împreună cu câțiva apropiați surpriză. Mulți nu se așteptau la asemenea portrete de familie, realizate în sejurul din Delta Dunării.

Primele imagini din vacanța de pomină a Andrei și a lui Cătălin Măruță

Cuplul format din prezentatorul TV Cătălin Măruță și artista Andra este cunoscut de o Românie întreagă. Pe cei doi îi adoră toată lumea, dar fanii lor nu se așteptau ca aceștia să petreacă momentele de concediu în compania altor persoane celebre de la noi.

Primele imagini din vacanța Andrei și a lui Cătălin Măruță! Cu cine s-au distrat cei doi în sejurul din Delta Dunării. Foto
Andra, Cătălin Măruță, Pepe și Raluca Pastramă, alături de copiii lor, în sejurul din Delta Dunării

S-au distrat cu Pepe și Raluca Pastramă în Delta Dunării

Vacanța vedetelor pare să fie una pe cinste și în plină desfășurare, în Delta Dunării. Familia formată din Andra, Cătălin, Eva și David Măruță s-a întâlnit cu cea a lui Pepe și a Ralucăi Pastramă. Aceștia au fost însoțiți de către fetițele lor. Mulți s-au mirat să le vadă cât de mult au crescut Maria și Rosa. De aceea, imaginile din vacanță pot fi considerate demne de pus în ramă, așa cum au mărturisit și urmăritorii lor de pe Facebook. Cei patru copii pe care cuplurile le-au avut cu ele în vacanța din Deltă s-au bucurat de asemenea clipe și s-au putut juca în voie.

Și părinții lor celebri pare că s-au distrat, iar pe conturile lor din mediul online au apărut o sumedenie de poze din escapada pe care au făcut-o în plină pandemie. Este cunoscut că cele două familii s-au înrudit în anul 2014, atunci când Andra și Cătălin Măruță au fost nași de cununie pentru Pepe și Raluca Pastramă. Legătura dintre ei pare să fie la fel de puternică și în clipa de față. Cuplurile au ales să apeleze la serviciile unui resort de lux din Deltă, potrivit celor de la click.ro.