Primele imagini din curtea lui Emi Pian. Un puhoi de lume s-a năpustit asupra sicriului, în curtea Duduienilor

Andrei Cezar 05.08.2020, 15:45

Este tristețe mare în clanul Duduienilor. Trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus acasă, acolo unde zeci de persoane s-au strâns pentru a-l plânge pe cel supranumit ”Regele Emi Pian”, după cum mare scrie pe un benner din fața porții vilei sale. Autoritățile s-au mobilizat  pentru a preveni eventualele incidente și a se asigura că cei prezenți respectă distanțarea fizică și regulile impuse de autorități. La eveniment participă și formația lui Dan Bursuc.

Trupul neînsuflețit al lui Emi Pian, așteptat de rude la vila din Rahova

După ce i s-a efectuat necropsia la Institutul de Medicină Legală din București, trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost transferat la morgă, de unde rudele au mers să-l ridice astăzi pentru a-l aduce acasă.

La vila sa din Rahova, care este situată exact în fața penitenciarului cu același nume, zecile de oameni printre care care rude, prieteni și apropiați ai săi, dar și simpli curioși, așteptau ca sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian să sosească acasă.

O durere fără margine i-a cuprins pe membrii familiei sale atunci când mașina mortuară a adus sicriul în fața porții. Unei persoane i s-a făcut rău și avut nevoie de intervența medicilor de pe Ambulanță.

Formația lui Dan Bursuc este și ea prezentă în curtea vilei interlopului. Priveghiul lui Emi Pian va dura patru zile.

Primele imagini din curtea lui Emi Pian. Un puhoi de lume s-a năpustit asupra sicriului, în curtea Duduienilor
Primele imagini din curtea lui Emi Pian. Un puhoi de lume s-a năpustit asupra sicriului, în curtea Duduienilor

Destinul tragic al unuia dintre cei mai importanți lideri interlopi din România

Destinul tragic pe care l-a avut Florin Mototolea alias Emi Pian a șocat lumea interlopă din întraga țară. Liderul clanului Duduienilor a murit în timp ce participa la jocul său preferat: barbutul. A fost înjunghiat în urma unui conflict cu un alt participant. Se pare că cel care i-a pus capăt zilelor ar fi un tânăr, membru al clanului Rinu, pe numele său Richard Gheorghe Emanuel, potrivit Gândul.ro

Scandaluil ar fi pornit de la o serie de jigniri ardesate reciproc de cei doi bărbați implicați. La un moment dat, liderul Duduienilor a decis să pună capăt jignirilor, s-a ridicat de la masă și a început o încleștare, în urma căreia cei doi indivizi au căzut la pământ. În timp ce încercau să se imobilizeze reciproc, Richard Gheorghe Emanuel l-ar fi înjunghiat pe Pian în picior.

Potrivit aceleiași surse, după ce a fost rănit, Florin Mototolea i-ar fi spus fratelui său, Grațian, care era de față: „M-a tăiat! Ia și omoară-l!”. Atunci, Grațian ar fi apucat un topor pe care l-a văzut în apropiere și l-a lovit pe agresorul fratelui său, însă fără să-i provoace răni grave.

Aflat în mijlocul unei altercații generale, Emi Pian sângera abundent. Fiul său a decis să nu sune la 112 și l-a luat pe tatăl lui cu mașina, ducându-l la Spitalul Universitar din Capitală. Din cauza faptului că a pierdut foarte mult sânge, după o oră Emi Pian a fost declarat decedat.

Uncigașul său a fost și el internat la spitalul Elias sub pază, cu răni la mâini.

Urmăriți Impact.ro și pe