Primele imagini din apartamentul de pe litoral al Adelei Popescu. Se află în stațiunea Olimp, la 100 m de mare

Andra Daoud 06.06.2022, 13:21

Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut recent o investiție importantă. Cei doi au cumpărat un apartament la malul mării, într-un complex nou construit, în stațiunea Olimp. Zilele trecute, cei doi au mers la o petrecere la mare și au profitat de ocazie pentru a-și vizita și noua casă de vacanță, care a fost finalizată între timp. Cum arată apartamentul pe care l-au cumpărat la începutul anului.

Așa arată apartamentul de pe litoral al Adelei Popescu

În urmă cu câteva luni, Adela Popescu și Radu Vâlcan anunțau că au investit într-un apartament la malul mării, pentru a se putea bucura de plajă și de mare oricând își doresc. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a povestit că ea și soțul ei au luat această decizie pentru că, de când au trei copii, este mai dificil să călătorească departe de casă, iar un apartament al lor, la mare, a fost un vis devenit realitate pentru vedetă.

„Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorințe. (…) Prima: încă un frățior sau o surioară pentru Alexandru și Andrei. A doua: o casă la mare. A treia: mai aștept 🙂 Frățiorul a venit, a treia nu s-a îndeplinit încă, și… și… și… chiar zilele trecute am plătit avansul pentru căsuța noastră de la mare. Mă rog, nu e o casă pe pământ, ci un apartament la care visez de ani”, a scris Adela Popescu pe Instagram, la începutul anului.

Cum sezonul estival a început, iar Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost invitați la un botez la mare, au profitat de ocazie pentru a-și vizita și apartamentul din stațiunea Olimp. Acesta este într-un complex nou construit, la doar 100 de metri de plajă.

Primele imagini din apartamentul de pe litoral al Adelei Popescu. Se afla in statiunea Olimp, la 100 m de mare
Imagine din apartamentul Adelei Popescu de la mare

„Acasă la Olimp”

Adela Popescu deja se simte ca acasă la apartamentul de la malul mării și a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini din interior, în dreptul cărora a scris: „Acasă la Olimp”. Vedeta a mărturisit în trecut că a fost plăcut surprinsă de felul în care a fost decorat apartamentul și că este un stil care i se potrivește de minune.

Prezentatoarea TV este o mare amatoare de călătorii, dar de când are trei copii a recunoscut că este dificil să organizeze vacanțe și plecări în afară țării cu toată familia, așa că vor merge mai des pe litoralul românesc, mai ales că acum au și o casă de vacanță acolo.

„Ne e tare dor de o vacanță, în doi aș spune. E tare complicat acum, nu știm cum să ne împărțim sau cum să-i împărțim. În plus cel mic este încă alăptat și deci trebuie oricum să plecăm cu el. Deja e la vârsta la care nu are stare deloc, nu mai e un bebeluș care stă cuminte acolo.

Când vine vorba de băieții mari, ei chiar nu se mai pot separa. (…) Sunt atât de legați încât nu mai putem să-i despărțim acum, nu putem pleca cu unul și fără celalalt. Și oricum nu mai pot. Am sentimentul că inima mea nu e întreagă, mi se pare că sunt nedreaptă dacă aș face asta, nu pot, deci nu pot…”, spunea Adela Popescu, în urmă cu puțin timp.

Urmăriți Impact.ro și pe