Primele imagini de la nunta Alexandrei Stan. O fostă vedetă TV a oficiat căsătoria

Iancu Andreea 01.07.2021, 11:39

Alexandra Stan și-a surprins fanii cu vestea că s-a căsătorit, mai cu seamă că nimeni nu știa că se află într-o relație. Informații despre mariajul său au început să apară treptat, primele imagini de la nunta Alexandrei Stan dezvăluind faptul că o fostă vedetă a oficiat căsătoria acesteia. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o astfel de întâlnire la Starea Civilă.

Primele imagini de la nunta Alexandrei Stan au dezvăluit o fostă vedetă TV, care a oficiat căsătoria

În urmă cu puțin timp, Alexandra Stan a decis să spună un DA! hotărât în fața ofițerului de Stare Civilă. Vedeta a uimit pe toată lumea cu decizia de a se căsători, primele imagini de la nunta Alexandrei Stan cu soțul său, un bărbat misterios, dezvăluind recent și faptul că o fostă vedetă TV a oficiat căsătoria celor doi îndrăgostiți. După ce artista ne-a bucurat cu fotografiile romantice de la malul mării, în rochie de mireasă, o imagine postată de curând pe Instagram înfățișează detalii de la cununia civilă.

Dincolo de ținutele populare pe care cei doi le-au purtat la nuntă, surpriza cea mai mare vine din partea persoanei care a oficiat căsătoria Alexandrei Stan. Elena Lasconi, actual primar de Câmpulung, este cea care a dezvăluit printr-o imagine faptul că a luat parte la fericitul eveniment. Fosta vedetă Pro TV a decis să le transmită gândurile sale mirilor, dezvăluind totodată că motivul pentru care a ajuns să oficieze acest mariaj este faptul că soțul Alexandrei Stan este din Câmpulung.

Mr. Saxobeat este din Câmpulung! Mă bucur că, în urmă cu două luni, am oficiat, “în secret”, căsătoria Alexandrei Stan cu câmpulungeanul Emanuel. Au fost multe lacrimi de bucurie, emoții, atât din partea mirilor, rudelor, dar și din partea mea. Cred că a fost cea mai emoționantă oficiere de căsătorie pe care am avut-o de când sunt primar. Căsătoria lor nu mai este un secret pentru că tinerii au hotărât acum să facă public acest fapt. Am respectat și respect dorințele oamenilor și cred că faptul că nu a “transpirat” nimic despre această căsătorie spune multe. Casă de piatră @alexandrastan și @emanuelnecatu!, a scris Elena Lasconi pe contul său de Instagram.

Primele imagini de la nunta Alexandrei Stan au dezvăluit o fostă vedetă TV, care a oficiat căsătoria
Căsătoria Alexandrei Stan cu soțul ei a fost oficiată de Elena Lasconi, fosta vedetă de la Pro TV

Cum s-au cunoscut Alexandra Stan și soțul său

Viața amoroasă a Alexandrei Stan intrase într-un con de umbră, artista nemaifiind văzută într-o relație serioasă în ultima vreme. După participarea sa la Survivor România, cântăreața a preferat să se retragă în intimitate și astfel, vestea că s-a căsătorit a fost un adevărat șoc pentru fanii săi. Nimeni nu se aștepta ca vedeta să apară la brațului unui partener căruia să îi jure deja iubire veșnică. Dincolo de misterul mariajului, planează în continuare cel legat de identitatea omului ales. Alexandra Stan a vorbit de curând despre modul în care l-a cunoscut pe soțul său, mărturisind că între ei doi există sentimente extrem de intense.

Soțul meu este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut. Este un om muncitor, credincios, serios și… foarte, foarte sexy. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social. Nu am fost pacienta lui, am fost clienta lui, el m-a consiliat pe partea de dezvoltare personală. În plus, pisicul meu a fost pacientul lui, el s-a ocupat de Hercules, doar că a fost într-un stadiu prea avansat de boală și nu mai este printre noi… Cât despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri, a dezvăluit Alexandra în cadrul unui interviu exclusiv pentru viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...