Primele imagini de la botezul nepoatei lui Becali! Cum și-a făcut apariția fiica patronului FCSB în biserică. Foto

Rădulescu Valentin 30.08.2020, 15:46
Primele imagini de la botezul nepoatei lui Becali! Cum și-a făcut apariția fiica patronului FCSB în biserică. Foto

Astăzi este o zi specială pentru toată familia Becali. Nepoata marelui multimilionar este botezată, iar de curând au venit și primele imagini de la evenimentul mult așteptat. Cum s-a prezentat Theodora Becali și Mihai Mincu la biserică?

Zi mare pentru Gigi Becali!

Gigi Becali are parte de un eveniment foarte important astăzi. Nepoata finanțatorului FCSB este botezată la Biserica Sfântul Spiridon din Capitală. Deși botezul era programat pentru ora 12, Becali și-a făcut apariția la biserică de dimineață. Ulterior, și ceilalți membri ai familiei au venit pregătiți special pentru marele eveniment din familia multimilionarului.

Theodora Becali și soțul ei, Mihai Mincu, au organizat botezul cu toate măsurile de protecție necesare, astfel încât nimeni să nu fie expus infecției cu noul tip de virus. Potrivit informațiilor de pe cancan.ro, Theodora a optat pentru o rochie albă, la care a adăugat o geantă albastră și pantofi roz prăfuit. De asemenea, a folosit un look natural, cu bucle și puțin machiaj.

Mihai Mincu a venit într-un sacou bleumarin în dungi, cu o cămașă albă și pantaloni negri. Împreună cu Theodora, au purtat câteva discuții cu preotul, după care au intrat în biserica. Slujba a durat aproximativ două ore, iar acum toată familia și prietenii apropiați ar urma să petreacă la un local de fițe din București.

Primele imagini de la botezul nepoatei lui Becali! Cum și-a făcut apariția fiica patronului FCSB în biserică. Foto
Sursă Foto: cancan.ro

Theodora Becali a născut în iunie

Ziua de 14 iunie a fost o zi specială atât pentru Mihai Mincu și Theodora Becali, dar și pentru finanțatorul FCSB. Fiica lui Gigi Becali a născut o fetița perfect sănătoasă. Aflată la vârsta de 25 ani, Theodora are parte de o familie extrem de fericiră, iar împreună cu Mihai Mincu speră să aibă o viață împlinită.

„E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, a spus Gigi Becali anul trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe