Primele imagini de la botezul băieţelului Gabrielei şi al lui Dani Oțil. Ţinuta neobişnuită purtată de proaspăta mămică. Foto

Ana Anitoiu, Daria Petrescu 24.10.2021, 16:03

Au apărut primele imagini de la botezul băieţelului Gabrielei şi al lui Dani Oțil. Proaspăta mămică a purtat o ținută neobișnuită pentru un astfel de eveniment, iar co-prezentatorul matinalului de la Antena 1 a publicat o fotografie emoționantă cu fiul său și nu a ratat ocazia să facă o glumă.

Cum s-a îmbrăcat soția lui Dani Oțil la botez

Dani Oțil și soția lui și-au creștinat fiul duminică, 24 octombrie, în ultima zi înainte de a fi impuse noi restricții pentru combaterea pandemiei de coronavirus, printre care se numără și interzicerea evenimentelor private.

Pentru acest eveniment deosebit, Gabriela Oțil a ales o ținută specială. Tânăra, care a născut pe 10 septembrie, s-a îmbrăcat cu un costum de un roșu aprins cu un decolteu extrem de generos și și-a purtat părul prins într-o coadă la spate.

Soția lui Dani Oțil a fost tot timpul cu ochii pe fiul ei, Luca Tiago, chiar și atunci când copilul era în brațele preotului. Scos din cristelniță, bebelușul a primit aplauze de care însă nu prea a rămas impresionat, căci a început să plângă imediat ce a fost încheiat ritualul botezului. ”Micul meu șef”, a scris mama lui în limba engleză într-un story pe Instagram.

Primele imagini de la botezul baietelului Gabrielei si al lui Dani Otil. Tinuta neobisnuita purtata de proaspata mamica. Foto
Gabriela si Dani Otil, inainte de botezul fiului lor

Ce glumă a făcut Dani Oțil la botezul fiului său. Imagine emoționantă cu bebelușul

Nici Dani Oțil nu s-a lăsat mai prejos. Coprezentatorul matinalului ”Neatza cu Răzvan și Dani” s-a îmbrăcat elegant, cu un costum albastru deschis și cămașă neagră, fără cravată. Atât el, cât și soția lui și-au accesorizat ținutele cu câte o pereche de ochelari de soare.

Filmat în mașină de Gabriela, care l-a întrebat ce gânduri îl animă în drum spre botezul fiului lor, Dani Oțil a răspuns în stilul său caracteristic: ”Eu nu mă dezbrac să intru în chestia aia cu apă”.

Ulterior, însă, Dani Oțil a publicat o fotografie emoționantă în care apare ținându-și fiul în brațe. ”Ca băieții”, a scris el în descrierea imaginii din care se vede că prezentatorul este topit după bebelușul lui.

Cei doi părinți au pus la punct și un decor de poveste pentru botezul bebelușului lor, probabil acolo unde au ales să organizeze o petrecere cu această ocazie. Dani Oțil și Gabriela au ales să pregătească pentru fiul lor o mulțime de baloane albastre, roz, portocalii și aurii, alături de câțiva ursuleți de pluș și ceea ce pare a fi o poartă desprinsă din povești.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...