Primele imagini cu Victor Slav și noua lui iubită. Cine este femeia care a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu

Rădulescu Valentin 30.03.2020, 19:19
Primele imagini cu Victor Slav și noua lui iubită. Cine este femeia care a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu

Victor Slav a apărut alături de noua sa iubită, care a reușit să îi i-a locul Biancăi Drăgușanu, cea care i-a oferit și o fetiță. Totodată, acesta a ținut să nu apară public cu noua parteneră de viață.

Primele imagini cu Victor Slav și noua lui iubită

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a făcut de curând apariția într-un supermarket din capitală. De când a divorțat de Bianca, acesta nu a mai apărut lângă altă femeie. Victor Slav pare să fie foarte îndrăgostit de noua sa parteneră. Cei doi s-au și asortat vestimentar, blondina a avut asupra ei mască de protecție și mănuși, în timp ce Victor nu a avut nici un echipament de protecție. Totodată celor doi nu le-a lipsit șapca întoarsă de pe cap, potrivit click.ro

Cei doi au fost surprinși pe timpul pandemiei în căutarea produselor necesare precum apă, mălai, făinoase și cartofi. Fapt ce dovedește că cei doi sunt izolați împreună. Victor a ținut să nu îi dezvăluie identitatea noi sale iubite. Dar potrivit cancan.ro, numele blondinei cu care fostul prezentator își petrece timpul este Ela. Aceasta lucrează ca hostess la o terasă din București. Este prima oară când Victor se afișează public, după divorțul de Bianca.

FOTO Blitz
FOTO Blitz

Victor Slav este tată

Fostul prezentator este și tată. Acesta are o fetiță cu fosta parteneră de viață, Bianca. Fetița a fost născută pe data de 26 septembrie 2016, numele ei fiind Sofia Natalia. Recent Victor a mai schimbat câteva vorbe cu Bianca Drăgușanu, acesta s-a dus acasă la vedetă să îi spună că nu are grijă cum trebuie de fetița lui.

Victor Slav este născut pe data de 5 iunie 1980 în București. A absolvit Academia de Studii Economice din București, făcându-se remarcat în televiziune în anul 2001, atunci când a avut lansarea show-ul ”Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. Pe parcursul timpului a dublat și filme de desene animate.

Urmăriți Impact.ro și pe