Primele imagini cu noul iubit al Irinei Rimes. Vedeta a trecut peste divorțul dureros

Redacția IMPACT 08.04.2020, 15:13
Primele imagini cu noul iubit al Irinei Rimes. Vedeta a trecut peste divorțul dureros

Irina Rimes a trecut printr-o perioadă foarte grea, în 2017 artista a divorțat iar la finalul anului trecut s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Însă acum jurata de la „Vocea României” este fericită în brațele noului său iubit.

Cine este bărbatul care i-a furat inima Irinei Rimes

Irina Rimes se bucură de succes, are concerte în toată țara și este jurat în cadrul emisiunii Vocea României, de la Pro TV. În urmă cu doar câțiva ani a trecut însă printr-o mare dramă. Artista a divorțat în anul 2017, după ce a aflat că soțul ei o înșală cu o femeie pe care a lăsat-o însărcinată.

„Am fost şi în depresie, am fost şi am tăcut, nu am cântat deloc, am scris piese şi le vindeam cu 300 de euro interpreţilor şi celor buni şi celor penibili din Republica Moldova doar ca să facem un ban, să putem cumpăra un glet ca să facem o reparaţie într-un apartament că trăiam într-un loc unde nu se putea locui efectiv. Am făcut, am trecut prin toate astea. Am fost şi acolo jos, dar şi aici sus numai că eu nu mă plâng de toate astea şi mie mi se par lucruri normale, sunt lucruri prin care ar trebui să treacă un om ca să preţuiască ce e acolo sus. Până nu guşti ce e acolo jos, nu preţuieşti ce e acolo sus”, declara artista într-un interviu mai vechi.

Însă, vedeta a reușit să treacă peste divorț, iar de curând a fost plecată într-o vacanță exotică alături de iubitul său, pe care l-a ținut ascuns până acum de ochii publicului. Cei doi au petrecut clipe de neuitat în Insula Chale, situată în sud-estul statului african Kenya, acolo unde s-au bucurat de soare, de apa turcoaz și de nisipul fin.

irina rimes, divort, noul iubit
Irina Rimes și noul său iubit. Sursă foto: Capital

Ba mai mult, Irina a postat și câteva fotografii din vacanța petrecută alături de iubitul său și le-a oferit fanilor și un filmuleț amuzant în care prietenul său o salvează de o insectă. Așadar, vedeta este din nou fericită.

Irina Rimes este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, ea fiind de origine din Republica Moldova. Cântăreața a reușit să cucerească publicul cu melodiile sale inspirate chiar din întâmplările sale. Artista s-a lansat în lumea muzicii mai întâi în calitate de compozitoare, iar treptat a început să și cânte, iar astfel a dezoltat o mare pasiune pentru scenă.

Urmăriți Impact.ro și pe