Primele imagini cu fiicele Danei Budeanu la 18 ani. „Nu le-am certat niciodată”

Anca Manolica 22.11.2022, 18:43

Marți, 22 noiembrie, este o zi extrem de importantă în familia Danei Budeanu. Gemenele sale au ajuns la vârsta majoratului, iar celebra creatoare de modă nu s-a putut abține din a le dedica un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Cu această ocazie, fanii vedetei au putut vedea câteva poze cu fetele ei, Maria și Dana.

Dana Budeanu are fiice majore

Este zi de sărbătoare în familia Danei Budeanu, fiicele sale împlinind vârsta de 18 ani. Cu această ocazie, creatoarea Verdictului Politica le-a dedicat cel mai frumos mesaj pe rețelele sociale. Controversata vedetă a rememorat în scris seara zilei de 22 noiembrie 2004, atunci când le-a adus pe lume pe gemenele Maria și Dana, cele care i-au umplut sufletul de bucurie.

Cele două adolescente provin din fostul mariaj al Danei Budeanu cu Radu Budeanu, fondatorul CanCan și Ciao, cel pe care l-a cunoscut în timpul facultății. Însă fosta vedetă de la Pro TV foarte rar fotografii cu familia sa, fiind o persoană discretă mai ales atunci când vine vorba de fetițele ei. De aceea, și pozele din cea mai recentă postare de pe contul de Instagram le arată pe cele două cu spatele.

„Astept sa se faca zece seara si sa simt ce am trait acum optsprezece ani…nasterea… Am renascut odata cu doua inimioare ce s au grabit sa ma tina n brate si mi arate ce inseamna sa fii Dumnezeu.

Dumnezeu suntem doar pentru copiii nostri, va spuneam candva…si n avem voie sa i dezamagim nicio secunda despre asta. Copiii nostri cred ca putem tot, stim tot, vedem tot si se urca incet, cu piciorusele si manutele lor mici, pe ceea ce le a fost dat a le fi parinti.

Doar cei ce avem copii suntem datori lor pentru totdeauna datori sa-i facem fericiti cu orice pret…Alte datorii nu avem in viata asta fata de nimeni si nimic.

Ma uit la ele de cand le am adus pe lume si n noaptea aceasta, ca-n toate cele mii…si stiu ca nu le-am dezamagit si ca tot ceea ce au visat despre lume, le-am aratat ca exista.”, a scris Dana Budeanu pe Instagram.

Fiicele Danei Budeanu au împlinit 18 ani
Fiicele Danei Budeanu au împlinit 18 ani

„Nu le-am certat vreodată, nu le-am umilit nicicând”

Creatoarea aplicației Verdict by Dana Budeanu se declară o mamă foarte responsabilă, devotată și extrem de iubitoare, lucruri pe care le-a dovedit, de-a lungul timpului, prin mesajele emoționante pe care le-a scris despre și pentru gemenele sale.

Ea se mândrește cu faptul că are o relație extrem de apropiată cu cele două, cărora a avut grijă să le ofere o educație aleasă, precum orice părinte model.

„Le-am arătat ca iubirea-i tot si că ura-i doar a celor ce nu au fost iubiti, le-am spus ca frica nu exista si ca universul suntem noi, le-am luat cu mine sa vada, sa simta, sa inteleaga tot pana la capatul pamantului, ca sa stie ca de oriunde poti ajunge si de oriunde te poti intoarce.

Nu le-am certat vreodată, nu le-am umilit nicicând, nu le-am tipat vorbe, nu le-am soptit neînțelesuri…le-am crescut intr-o poveste a lumii care azi se chinuie sa nu moara si le-am salvat de tot ce nu-i iubire.

„Fetitele dumneavoastra rad continuu, mereu sunt fericite!” mi se spune de aproape douazeci de ani. Noi nu avem zile grele, avem copii. Si asta inseamna ca suntem binecuvantati de Dumnezeu si ca suntem fericiti sa i crestem si pe ei astfel!

Rămân ca mereu, doar în urma pașilor lor, ca să nu uit să merg, căci fără ele nu mai știu oricum! Copiii sunt sufletul nostru în văzul tuturor! Sunt bine rău de tot, înseamnă!”, a continuat creatoarea de modă, în mesajul postat pe rețelele sociale..

Citește și: Cum arăta Dana Budeanu în tinerețe. Vedeta s-a transformat total în ultimii 10 ani

Vezi în Galeria FOTO a articolului mai multe imagini cu fiicele deja majore ale Danei Budeanu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Budeanu (@danajustlove)

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...