Primele imagini cu Bella Santiago în rochie de mireasă. Vedeta este o prințesă în ziua nunții cu Ionuț Grigore

Beatrice Dumitru 26.05.2023, 18:52
Primele imagini cu Bella Santiago în rochie de mireasă. Vedeta este o prințesă în ziua nunții cu Ionuț Grigore

Bella Santiago trăiește una dintre cele mai frumoase zile din viața ei. Aceasta a ajuns în fața altarului alături de Ionuț Grigore. Artista a purtat o rochie de mireasă superbă, cu o trenă foarte mare și un voal încărcat cu perle și pietre prețioase. Cum arată rochia Bellei Santiago și ce surpriză i-a făcut soțului său la biserică.

Cum arată Bella Santiago în rochia de mireasă

Bella Santiago și Ionuț Grigore trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, iar astăzi au devenit soț și soție. Cununia religioasă a început cu un moment extrem de emoționant, deoarece artista a cântat o melodie pe care a compus-o special pentru soțul ei și pentru ziua nunții lor și s-a lăsat cu lacrimi în rândul invitaților.

Artista și-a impresionat soțul și cu rochia de mireasă, pe care acesta nu o văzuse. Bella Santiago a ales pentru ziua cea mare o rochei superbă, cu o trenă foarte mare și un voal încărcat cu perle și pietre prețioase, așa cum se poate vedea AICI. După cununia religioasă, Bella Santiago și proaspătul ei soț, Ionuț Grigore, au plecat la restaurantul unde va avea loc petrecerea, la care sunt așteptați 300 de invitați.

Primele imagini cu Bella Santiago în rochie de mireasă. Vedeta este o prințesă în ziua nunții cu Ionuț Grigore
Bella Santiago la petrecerea burlăcițelor. Sursa foto: Facebook

Cum s-a pregătit Bella Santiago pentru ziua nunții

Bella Santiago și-a început ziua dis-de-dimineață, când a început să amenajeze camera în care s-a pregătit pentru această zi specială. Mai exact, s-a ocupat de baloane și de tot ceea ce era necesar pentru ca totul să arate impecabil. De asemenea, și cei care s-au ocupat de machiaj și păr s-au deplasat la ea pentru a o aranja.

Azi este ziua nunții noastre. Acum ne apucăm de machiaj, avem și halat de bride. Am făcut baloane, am pregătit camera ca sa fac pozele cu fetele. (…) Avem și verighetele pregătite. Acestea sunt verighetele noastre. A venit și rochița. Încă nu putem să le arătăm că nu suntem la biserică, dar sunt foarte frumoase. (…) Am mari emoții, o să fiu cea mai frumoasă”, a scris Bella Santiago pe pagina de Instagram, în dimineața nunții.

Părăsită de iubit la o lună după nașterea copilului

Bella Santiago este născută în Filipine, iar de ceva timp trăiește în România. Aceasta are o fetiță dintr-o relație anterioară și a dezvăluit că a fost părăsită de iubit la doar o lună după nașterea copilului și de atunci nu mai știe nimic despre el.

Era un băiat pe care l-am cunoscut în timp ce cântam cu trupa mea. Și era din armată, și ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit, am stat împreună și am făcut un copil. După ce am făcut un copil, după câteva luni a venit să vadă copilul și a plecat, și a zis că merge la război în Afganistan și se va întoarce după o săptămână. Am zis: „Ok, eu aștept, te aștept să te întorci! Noi chiar am avut în plan să facem nuntă după aia, dar nu s-a mai întors”, a povestit Bella Santioago.

Bella Santiago a mărturisit de mai multe ori că își dorește să devină din nou mamă și încearcă de câțiva ani să rămână însărcinată. „Cred că sunt doi ani de când încercăm, dar nu mă demotivez”, spunea artista.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...