Primele imagini cu Adriana Bahmuțeanu și noul iubit. „Dumnezeu mi te-a scos în cale”

Ana Anitoiu 22.07.2022, 15:33

Adriana Bahmuțeanu a publicat primele imagini cu noul ei iubit. Bruneta și-a declarat dragostea pentru el în văzul tuturor, spunând că simte că Dumnezeu i l-a scos în cale și că își dorește să își petreacă restul zilelor alături de el.

Adriana Bahmuțeanu, primele imagini cu noul iubit

Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 48 de ani, este îndrăgostită până peste cap de noul bărbat din viața ei. Bruneta, cunoscută pentru scandalurile iscate în relația cu fostul ei soț, Silviu Prigoană, și care a trecut ulterior printr-o despărțire cu acuzații, după trei ani de relație cu grecul Nikos Papadopoulos, iubește din nou.

Vedeta a publicat pe rețelele sociale mai multe fotografii cu actualul ei partener. În imagini se vede că Adriana Bahmuțeanu este fericită alături de noul bărbat din viața ei. De altfel, bruneta a publicat și un mesaj emoționant despre iubitul ei.

„Ești viața mea, ești tot ce am căutat vreodată. Vreau sa-mi trăiesc restul zilelor alături de tine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a scos în cale!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe rețelele sociale.

Primele imagini cu Adriana Bahmuteanu si noul iubit
Adriana Bahmuteanu

Cine este noul iubit al Adrianei Bahmuțeanu

Noul iubit al Adrianei Bahmuțeanu s-ar numi George. Bărbatul ar fi venit în România din California, Statele Unite ale Americii, doar pentru o vacanță. Însă, în cele din urmă, a ieșit la iveală că a început o relație cu fosta soție a omului de afaceri Silviu Prigoană.

„Prin ceva prieteni comuni din SUA (s-au cunoscut el și Adriana Bahmuțeanu, n.r.), trăiesc în California. Deocamdată suntem prieteni. Dacă ne întâlnim peste 4-5 luni pot să vă dau un alt răspuns. (dacă vor avea o relație, n.r.).

Sunt și eu în vacanță (…) Niciun plan. (…) Sincer să fiu, eu nici nu am știut de ea până acum 2-3 luni. Deci, nici nu am știut cum o cheamă”, a spus iubitul Adrianei Bahmuțeanu, în urmă cu ceva timp.

Adriana Bahmuțeanu, scandal după despărțirea de iubitul grec

În urma unei relații cu grecul Nikos Papadopoulos, prezentatoarea Adriana Bahmuțeanu l-a acuzat pe acesta că ar fi agresat-o. Avocatul bărbatului a contrazis afirmațiile ei, spunând că artistul ar fi avut niște bani de recuperat de la fosta iubită, iar acesta ar fi, de fapt, motiv pentru care prezentatoarea l-ar denigra.

„Nikos a rămas surprins de la bun început cu privire la această plângere, au venit și martori în fața instanței, probele s-au administrat în procesul care a avut loc ieri, s-a respins cererea.

Există dovezi în sensul că există extrase bancare, s-au făcut viramente bancare, e vorba doar de sumele care s-au virat prin virament bancar. Clientul meu a menționat că au fost dați cu titlul de împrumut”, a spus avocatul Cristian Bala.

Avocatul lui Nikos Papadopoulos a mai spus că acesta nu a avut niciodată o atitudine violentă față de nicio persoană, că nu are antecendente penale și nu a fost certat cu legea. Cristian Bala a precizat că fostul iubit al Adrianei Bahmuțeanu n-a avut nici măcar amenzi la poliție.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...