Primele fotografii din apartamentul din Oneşti în care au fost ucişi cei doi bărbaţi. Ce scot la iveală imaginile

Stan Filon 03.03.2021, 12:23
Primele fotografii din apartamentul din Oneşti în care au fost ucişi cei doi bărbaţi. Ce scot la iveală imaginile

Au apărut primele imagini din apartamentul din Onești unde au fost uciși doi muncitori! Până acum se știa că ambele victime au fost ucise pe balcon, însă au fost fotografiate detalii care schimbă cu totul firul evenimentelor. Această nouă ipoteză șocantă pune Poliția Română într-o lumină și mai nefavorabilă!

Au apărut primele fotografii din apartamentul ororilor din Oneşti

Cazul preluării de ostateci de la Onești se complică. Imaginile filmate în interiorul apartamentului arată că una dintre victime ar fi fost ucisă cu mult înainte. Așadar, în timp ce polițiștii negociau cu atacatorul, acesta ucisese deja o victimă, dar nimeni nu i-a cerut criminalului să arate dacă cei doi ostateci sunt teferi sau nu.

Cei care au venit cu această ipoteză sunt jurnaliștii de la Antena 3, care au intrat în posesia fotografiilor care vin în sprijinul acestui scenariu. Din imagini se vede o bală mare de sânge într-una dintre camerele apartamentului. Așadar, una dintre victime și-a găsit sfârșitul acolo, nu pe balcon, cum știau polițiștii veniți la fața locului.

Primele fotografii din apartamentul din Onesti in care au fost ucisi cei doi barbati
Primele fotografii din apartamentul din Onesti in care au fost ucisi cei doi barbati

Martorii au văzut 3 siluete pe balcon o singură dată

Imaginile au fost surprinse de foștii vecini ai lui Gheorghe Moroșan, cei care au filmat, de altfel, toată acțiunea care s-a desfășurat în balconul în care au avut loc crimele. Elementul cheie este faptul că, într-o singură imagine apar cele trei siluete: agresorul și cele două victime. În toate celelalte imagini apare Gheorghe Moroșan, cu o singură victimă.

De altfel, o singură victimă a vorbit cu operatorul de la 112, în momentul în care criminalul a sunat și a amenințat că îi va ucide dacă nu primește ceea ce dorește. Unul dintre polițiștii care au vorbit la telefon a spus că victima era pur și simplu îngrozită în momentul în care a vorbit. Probabil asistase la uciderea colegului său de muncă.

Cum a imobilizat pensionarul de 68 de ani doi bărbați mai tineri?

Dar cum a reușit un pensionar de 68 de ani să ia doi ostateci mai tineri decât el? Ei bine, sunt zvonuri care spun că unul dintre cei doi, sub amenințarea lui Gheorghe Moroșan, l-ar fi legat pe cel de-al doilea cu acele coliere de plastic pentru cabluri. Internauții au mai lansat însă o ipoteză. Pensionarul ar fi fost ajutat de bunii săi prieteni care locuiau în apartamentul de de-asupra, care mai apoi s-au retras și l-au lăsat pe călău singur cu victimele sale.

Un alt indiciu că una dintre victime a fost ucisă cu mult timp înainte ca poliția să spargă ușa este faptul că bărbatul de 55 de ani a fost resuscitat timp de o oră, iar despre a doua victimă, bărbatul de 38 de ani, nu există prea multe detalii. S-a specificat doar că a fost preluat de ambulanță și dus la spital, unde s-a constatat decesul.

Totul va ieși la iveală după necropsiile celor două victime, care vor stabili exact momentul morții fiecăreia dintre ele. Antena 3 mai spune că în acest moment Gheorghe Moroșan este sedat, legat și se află sub paza poliției.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...