EXCLUSIV

Primele fotografii cu Laurențiu Reghecampf și amanta. Antrenorul, mai fericit ca niciodată lângă Corina. EXCLUSIV

Ana Anitoiu 15.10.2021, 21:36

Au apărut primele fotografii cu Laurențiu Reghecampf și amanta sa. Antrenorul de la Universitatea Craiova pare mai fericit ca niciodată lângă Corina, înainte de divorțul de Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf, în imagini alături de amanta sa

Antrenorul de la Universitatea Craiova a confirmat recent că urmează să divorțeze de Anamaria Prodan, împreună cu care are un fiu, după o lungă perioadă în care impresara a negat că mariajul lor este pe cale de a de încheia și că el este îndrăgostit de o altă femeie.

Acum au apărut și imagini cu Laurențiu Reghecampf și amanta lui, pe care Impact.ro le prezintă în exclusivitate. În fotografii, antrenorul zâmbește larg lângă Corina, o șatenă cu păr lung și cu un trup de care zeița Afrodita ar fi mândră. Cei doi apar împreună într-un restaurant, dar și într-un parc. Deschideți galeria foto de mai sus!

Primele fotografii cu Laurentiu Reghecampf si amanta. Antrenorul, mai fericit ca niciodata langa Corina. EXCLUSIV
Laurentiu Reghecampf si amanta lui, Corina

Laurențiu Reghecampf, despre divorțul de Anamaria Prodan

Confirmând că a depus actele de divorț, Laurențiu Reghecampf a ținut să precizeze că nu se va dezice niciodată de căsnicia pe care a avut-o cu impresara și că familia este sfântă pentru el.

De cealaltă parte, Anamaria Prodan a spus că în cazul în care se va adeveri faptul că Laurențiu Reghecampf va deveni din nou tată, alături de amanta lui, și că i-ar fi cerut lui Adrian Thiess să îi boteze copilul, va fi ea cea care va dori să divorțeze.

”Păi poate sunt prea frumoasă și prea mare. Nu mai promovați nonvalori. Dacă e gravidă, eu cu Thiess suntem nași. Dacă se adeveresc, păi divorțez eu. Nu trebuie să divorțeze nimeni de mine.

Nu l-am văzut. Omul vrea să fie campion. Bebe nu l-a văzut, e supărat că nu l-a văzut acum. Acum 10 minute (a vorbit cu el ultima oară, n.r.), îmi zicea că și pe mine și pe Adi ne iubește. Eu cu Adi nu știm. Noi nu divorțăm”, a spus Anamaria Prodan la emisiunea ”La Măruță” de la Pro TV.

Antrenorul nu se află la primul său divorț. Înainte de a se căsători cu Anamaria Prodan, el a avut o căsnicie cu o altă femeie, Mariana, alături de care are un fiu. Femeia i-a dăruit și o fetiță care s-a stins, însă, la puțin peste un an de la naștere. După acea despărțire, femeia l-a acuzat că a înșelat-o cu impresara, în contextul în care s-a afișat cu ea la scurt timp de la despărțire. Vezi AICI câți bani i-a cerut prima soție lui Laurențiu Reghecampf!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...